ЩЕ ГОВОРИ ЛИ НЯКОГА БЪЛГАРСКИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР КАТО УНГАРСКИЯ?!

https://svobodnoslovo.eu/politika/shte-govori-li-nyakoga-balgarski-vanshen-ministar-kato-ungarskiya/47503 SvobodnoSlovo.eu
ЩЕ ГОВОРИ ЛИ НЯКОГА БЪЛГАРСКИ ВЪНШЕН МИНИСТЪР КАТО УНГАРСКИЯ?!

Унгарският външен министър Петер Сиярто: “Няма никакво значение какво мисли американският посланик за вътрешнополитическите процеси в Унгария. Никой не може да ни казва как да живеем! Тази епоха свърши!”

P. S.: Петър Сиярто ще наследи Орбан като премиер след десетина години.

Някакъв наш министър се оплака, че през ден му звънели от Брюксел, че няма контрол над главния прокурор. Ами, затвори им телефона!

Първо: контрол има според решение на КС от 2021 г., и второ: според нашата Конституция прокуратурата е част от съдебната власт и затова е независима, в това число и от Брюксел.

Такова чудо го нямаше и по съветските времена. Брюксел да се тревожи за Франция и Германия, които не могат да осигурят живота и здравето на гражданите от ислямизацията на ножа.

Георги Марков

3 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Вънкашната министърка, Екатерина захариева и георг георгиев как говориха, когато Боко тиквата и ГЕРБ бяха на власт, а ти беше депутат… ------ Браво на Унгарският външен министър Петер Сиярто

Коментирай

трънчо

преди 1 месец

Няма нито вероятност, нито надежда. България отдавна е купена и продадена няколко пъти. Сега сме просто дълбоката провинция на брюкелската свещена римска империя. След събитията от 1996 вече сме тотално кастрирани и смисъла на съществуването на нашите управници е да служат по най-добрия начин на господарите си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.