"Ще използва ли Костадинов Алтернатива за Германия като ракета-носител"

https://svobodnoslovo.eu/politika/shte-izpolzva-li-kostadinov-alternativa-za-germaniya-kato-raketa-nositel/128804 SvobodnoSlovo.eu
"Ще използва ли Костадинов Алтернатива за Германия като ракета-носител"

Всъщност ходът на Костадинов с Лайкова е интересен - понеже в България електоратът му намалява в пъти, а хората, които му вярват, стават все по-малко заради лъжите и цирковете, може да разчита само на хора, които са далеч и нямат преки впечатления какви ги вършат в партията тук. И понеже е, така да се каже, пестелив, му трябва някой с пари да му изнесе кампанията и да осигури медии, ако може и от чужбина, където лъжите му, че са патриотична партия, която не подкрепя евроатлантическата политика, могат да минат. Тоест, ще накара "Алтернатива за Германия" да му плати сметката и кампанията, за да вкара един случайник, на когото думата не сме чули за два мандата в парламента, и ученикът на Шваб! Когато разберат, че са били поредните използвани от политическото мюре, вече ще е късно.

В България се знае, че думите на лидера са много правилни. Но зад тях действията са различни. Интересно как в услуга на ГЕРБ и дори на евроатлантиците в София, когато той умишлено излезе да критикува кандидата на БСП за кмет на София и така помогна на кандидата на сглобката - един човечец, чията първа работа като кмет беше да окачи билбордове с хора, минали на другия бряг и ги представя като семейство.

Само извън България вече могат да минат лъжите. Тук всички вече ги научиха. И както винаги, си търсят ракета-носител, която след това ще питат "Коя беше ти?". Използва и хвърля, това е политическата игра.
Въпросът е дали Алтернатива за Германия ще се хване на елементарната игра на нашенския Остап Бендер!

Елена Гунчева-Гривова

14 Коментара

хамалин

преди 2 месеца

тепърва на тоъ и неговите му предстои голямото издънване

Коментирай

хамалин

преди 2 месеца

тепърва на тоъ и неговите му предстои голямото издънване

Коментирай

Елена Гунчева

преди 2 месеца

До ВИц: Ами всъщност критикувам всички, ама Костя писател, не читател, ааа? Каквото публикувам, го публикувам на профила си. Не обикалям като цветарка като Костя медиите. Четете там. В кои сайтове кои мои публикации пускат, не мога да контролирам и никой и не ме пита. Впрочем ГЕРБ са проказа и точно това е една от основните причинни да критикувам любимата ви партийка, която проституира на Борисов!!!!

Коментирай

Завистта убива

преди 2 месеца

Коцето ще стане някой, за разлика от гуне друмева 🤣

Коментирай

Елена

преди 2 месеца

До завистта. То измекяр вече е станал, но не му завиждам за калта, в която е душата му.

Коментирай

Завистта убива

преди 2 месеца

Слаба си умствено гуне, хем слаба, хем глупава и ти личи, гуне. 😉

Коментирай

Цунко

преди 2 месеца

Гуне, Гуне...Няма кой да те цуне! Затуй си зла!

Коментирай

Дежа

преди 2 месеца

Гунчева тихо и полека и често оставя едни такива топли , вдигащи пара лайна. Не ми харесва това замърсяване на атмосферата читателска.

Коментирай

Иван

преди 2 месеца

Тази госпожа не се ли изхаби ......все едно и също и все против Възраждане.

Коментирай

Йорданов

преди 2 месеца

Оставете я!Колкото повече публикува против, толкова повече хора стават "за"!

Коментирай

Иванов

преди 1 месец

3. На върха имаше опит от платени провокатори да създават провокации срещу всички участници в честванията, но буквално самите хора ги поставиха на мястото им. По наша информация провокацията е била организирана от ППДБ, за да се опорочат празненствата. 4. Не на последно място - паметникът беше затворен за посетители по време на честването! Отворили са го чак след края, когато вече почти всички хора са си тръгнали. Възраждане расте с такива темпове, че няма сила, която да ни спре! Остава ни само едно - след като вече сме пробудили стотици хиляди българи, да пробудим и милиони, за да извоюваме отново свободата на нашия народ! Да живее България!

Коментирай

Иванов

преди 1 месец

"Сега разбирате ли, защо не посмяха да пипнат националния празник на България? Александър Сандев - Свободно слоо.

Коментирай

Иванова

преди 1 месец

Разбрахме прекрасно, че Коци е от същото котило на Шкембе войвода, СКАТ, Болен Лидеров дето цани стажа на Кошлуков, та да ни облъчва денонощно с Америчка и ... разбрахме Го! При това прекрасно. И по платените тролове като теб Иванов. И по неслизането и пълното му медийно отразяване от американските телевизии у нас! Идеално го разбрахме. Кристално ясно при това със звук и картина от МИ-6.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.