ЩЕ НИ ЛЪЖАТ ДОТОГАВА, ДОКАТО СЕ ПРАВИМ, ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ

https://svobodnoslovo.eu/politika/shte-ni-lazhat-dotogava-dokato-se-pravim-che-im-vyarvame/113173 SvobodnoSlovo.eu
ЩЕ НИ ЛЪЖАТ ДОТОГАВА, ДОКАТО СЕ ПРАВИМ, ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ

Планът на рептилската секта за унищожение на човечеството не датира от днес, нито отпреди един-два века. Той е в ход от пет хиляди години - откакто започва т.нар. епоха на Кали - на злите подземни същества ( Кали - "кал" - "земя" ). И този план се осъществява чрез привидности, чийто истински смисъл можем да си обясним само подир десетилетия. Не защото сме глупави, а защото сме неподготвени за адските предначертания. Защото добрата ни същност не възприема идеята на наличие на абсолютно зло на земята.

Защото прекалено дълго бяхме "материалисти" и ни бе втълпено, че "човекът е мярка за всички неща".

Но в днешно време възловите точки от пъкления план за изтребление на човешкия род и преди всичко на бялата раса, стават все по-осезаеми. Ясно е кой създава Британската империя, ясно е защо тази държава се превръща в октопод, отричащ всеки принцип на справедливостта, ясно е защо тя изсмуква жизнените сили на Европа и света. Ясно е защо са организирани Съединените щати в Америка и защо им е прехвърлена ролята на световен банкер и терорист. Ясно е същинското измерение на Английската и Френската "буржоазни" и на Руската "пролетарска" революции. Ясно е кой запали Първата и Втората световни войни. Ясно е кой "освободи" Източна Европа от тоталитаризма и с каква цел.

Този, който донесе всички беди на човечеството, се занимава най-вече със сценография. С демонична халтура, която ние трябва да приемем като събитийност, дължаща се на естествени обществени и природни причини. Като неминуем резултат от развитието, грешките, остаряването и залеза на държавите и народите. Но това съвсем не е така. Глобалните рептили използват пороците на политическата класа в традиционните общества и справедливото негодувание на нисшите слоеве, за да им представят своята адска бутафория, зад която стои озъбеното намерение за унищожение на държавите и народите. Особено в Европа. Особено на тези със славянска кръв. "Слави" - "елафи" - слънцепоклонници в миналото и естествени християни - в настоящето.

Революциите, войните, идеологиите, материализмът, атеизмът, "демокрацията", майданите, "цветните бунтове, са пътят, по който идва на власт демоничният елит на парите в целия свят. Отровната дъвка, подхвърлена на народите, които жадуват правда. То е все едно да си жаден за изворна вода, а да ти подават бокал с фекалии. Комунизмът и глобализмът, както неведнъж съм писала, са две последователни точки в сатанинския проект за разболяване на човечеството, за унищожаване на традиционните му устои, за лишаването му от разум, за заразяването му с политически и морални патологии. За отричането му от Бога - защото само вярата в Бог може да изведе човешкия индивид към духовна еволюция и просветление. Всичко друго е заблуда, мрак и преизподня.

Ако днес козните на глобалната секта са по-прозрачни и лесно разобличими, то се дължи на факта, че тя бърза. Няма време да доизкусурва хореографията си. Текат последните дни. Но рептилите остават верни на халтураджийските  си схеми, те просто не могат да действат по друг начин - зловещата клоунада е запазената марка на дявола, техния отец. Бог е Истина, а сатана е лъжа. Всички внушения на дявола са привидности, илюзии, фалшификати.

Неслучайно преди няколко години по Европа мина цунами от партии и правителства на шоумени, комедианти, илюзионисти, професионалисти в "привидното".

Събитията в Украйна са класически пример за демоничен фалш. Майданът, фигурата на шута- наркоман Зеленски и неговият антураж от сатанисти- военнопрестъпници, представянето на изтреблението на малоруския народ като борба за свобода против "агересора Русия", поругаването на православните светини, представено като "очистване от "руските шпиони", холивудските сценарии с "клането в Буча", "изнасилването на украински дечица от руски войници пред очите на родителите им" ( Зеленски ), избиването на "бременни жени", взривяването на Северен поток, пробивът на язовирната стена на Каховската ВЕЦ, подготовката за "ядрен инцидент" ( подобен на Чернобилския ) в Запорожката АЕЦ - и прочие, и прочие. Всичко това нетърпимо вони на порно арсенала от опашати лъжи, с който боравят сатанистите от адамови времена и с който се стремят да припишат собствените си престъпления на опонента си. "Сексуалният привкус", гъделичкането на най-низкото любопитство у консуматорите на техните измами, е любимата подправка на манипулаторите. Тя е техният подпис. Пример - обвиненията срещу Тръмп, Асанж и т.н.

Девет десети от усилията на сатанистите са хвърлени за моралното очерняне на техните противници. За сриването им в тинята, за приравняването им до самите лъжци. Сатанистите са убийци, педерасти, педофили - като такива е редно да бъдат представяни техните врагове. Как? С повторението, с натрапването на лъжите. С неистовото им бълване от всяка медия, от всяка трибуна, "от всяка уста, "от всяка дупка". Границите между Истината и лъжата трябва да бъдат размити. Нужно е да създаде мътилка, неразбория, в която човек вече не е способен да се ориентира кое е вярно и кое не. Кое е реалност и кое - холограма. Такъв дезориентиран индивид е идеалният обект за манипулация. Той е дегенерат, морален и физически самоубиец.

Всъщност способността да откриваме Правдата и да й служим, е основата на нашия живот. Тя е ядрото на земното ни съществуване , тя е отправната точка в кармичните закони. Изгубим ли усета за Правда, животът ни става безсмислен.

Ето защо битката за представянето на Истината като "дезинформация" е толкова върла. Толкова зверска. Ако "дезинформацията" или лъжата - нека употребяваме първичните понятия за зло и добро - обхване всички хора, сърца и съвести, тогава сатана ще празнува "победата си" над Бога.

Това е битката за душите. 

За глобалните рептили тя е безмерно по-важна от победите на бойното поле. На тях не им трябват войнски победи - писала съм го многократно - а смърт, унищожение на човешки и най-вече на славянски животи. 

Най-прекият път за осуетяване козните на сатанинските слуги, е разобличението на техните манипулативни, лъжливи твърдения. Най-прекият път е априори да отхвърляме всичко, което те говорят. Да не им вярваме. Да не се преструваме, че им вярваме. Защото тази преструвка струва страшно скъпо.

За да спрат да ни лъжат, трябва да престанем да се правим на идиоти. Трябва при всеки повод, право в мутрите им, да ги наричаме с истинското им име - "лъжци"! Те няма да се обидят. Отлично знаят, че са такива. Ще започнат повече да ни уважават.

Политическите "елити" - световната измет, въздигната от князете на парите в "управленска каста" на съвременните държави - трябва ежесекундно да бъдат преследвани от нашите разобличения. От нашите викове: "лъжа!", "лъжец!" От нашето убийствено "не ти вярваме!"

Колаборационистите им - журналисти, медийни магнати, сороски "политолози" и фалшиви "интелектуалци", трябва и пред домовете им, и на улицата да бъдат замеряни с проклятието "лъжци!"

Когато са поканени за участие в някое радио- или тв предаване, поне няколко човека трябва да стоят на входа и изхода и да скандират: "не ти вярваме, лъжецо!" Резултатът от тази тактика е поразителен. Лъжецът бива разконцентриран, лишаван от напомпаното си самочувствие. Недоверието смазва.

Антинародните, проамерикански, пронатовски и проевроатлантически медии трябва да бъдат повсеместно бойкотирани. Радиата на еничарите не бива да бъдат слушани, телевизиите им не бива да бъдат гледани. Нека ефирът им остане пуст, стерилен. Без потребление на пръсканите от тях лъжи. Без доверие и без илюзия за доверие

Иначе се превръщаме в техни мълчаливи, безволни съучастници.

Край на театъра! Край на постановките! Край на фалша!Световният Холивуд ще умре, щом се лиши от  зрители и аплодисменти.

Милена Върбанова 

1 Коментара

Ангел - Бясната мечка

преди 10 месеца

Не съвсем по темата , но поправете ме ако греша; Всъщност този култ към змията е разпространен по целия свят от Месопотамия до Южна Америка, Скандинавия до Австралия и достига своя зенит(лично мнение) в изображението на "Леонтоцефалин" - символиката е очевидна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.