Скандал! Унищожават документи в министерствата!

https://svobodnoslovo.eu/politika/skandal-unishtozhavat-dokumenti-v-ministerstvata/2276 SvobodnoSlovo.eu
Скандал! Унищожават документи в министерствата!

Очевидно има какво да заметат след себе си

Редица скандали продължават да тресат държавата.

Освен, че продължава пазаруването на народни представители се оказва, че унищожават документи в министерствата.

Правителството на Кирил Петков, което бе свалено от власт няма моралното право да остане и ден в управлението. Въпреки това прави всячески опити да се задържи колкото е възможно по-дълго време. За тази цел продължават с пазаруването на депутати от различни парламентарни групи, издават запознати.

Те твърдят, че тандемът Кирил Петков-Асен Василев ще направи опит да си напазарува народни представители най-вече от ИТН, преди да получат нов мандат от държавния глава Румен Радев.

Сумите, които ще им коства това ще са космически, но целта оправдава средствата – а тя е оставане във властта и разграбване на милиардите от външния дълг и Плана за възстановяване. И всичко това въпреки обещанията на двамата, че няма да вземат и стотинка заем.

Совалките на Петков ще продължат и ще се провеждат не само в закътани ресторанти и апартаменти. Той вече доказа това, отивайки по пантофи в жилището на спортния министър Радостин Василев, където се били събрали още неколцина депутати.

На фона на всичко случващо се, отсъствието на депутата от „Възраждане“ Елена Гунчева, която внезапно си взе болничен лист, е повече от изненадващо.

Не се изключва вероятността примерът й да бъде последван и от други депутати, изкушени от постове и пари.

Според неофициално потвърдена информация, Асен Василев е разпоредил да започнат масово унищожаване на документи в държавните институции.

Това е част от резервния план на кабинета, който се провали с гръм и трясък именно в случай на провал при съставяне на ново правителство, за да заметат следите си.

Поради тази причина в някои от министерствата машините за нарязване на хартия работят на пълни обороти, а от други – документите ще бъдат изнесени и изгорени.

Заради пълния крах на кабинета е добре институциите да са нащрек.

Поради тази причина държавният глава Румен Радев не трябва да се бави и ден с връчването на новия мандат. Само така могат да бъдат предотвратени редица злоупотреби.

blitz.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.