Соросоиден комунист? Ваня Григорова, Мая Ма и синът на Андрей Луканов искат власт (СНИМКИ)

Мая Ма и Ваня Григорова туриха сина на Андрей Луканов в листите

https://svobodnoslovo.eu/politika/sorosoiden-komunist-vanya-grigorova-maya-ma-i-sinat-na-andrey-lukanov-iskat-vlast-snimki/133408 SvobodnoSlovo.eu
Соросоиден комунист? Ваня Григорова, Мая Ма и синът на Андрей Луканов искат власт (СНИМКИ)

Мая Ма и Ваня Григорова туриха сина на Андрей Луканов в листите

Ситуацията в българската политика взе да става „Топенерджи“! Звучи като анекдот, но чак и Карло Луканов (синът на Андрей Луканов, б.ред.) е вкаран в листите на Ванчето.

Двете с Мая Манолова ще „защитават“ правата на онеправданите, трудови българи, ограбени от диригентите на прехода, явно като упражняват психологически натиск с ключовите имена на баш, ама баш конструкторите.

Да припомним, че съпругът на Мая Манолова беше натовски министър от лявата соросоидна тъкан, която избуяваше в БСП, а тя самата зае позицията омбудсман, създавайки добри чувства у Борисов. Лидерът на ГЕРБ много обичаше преди време, когато БСП беше силна, да къса от партията, като приласкава „остриетата“, по-цветните лица, които шетаха из телевизиите, а на някои им даваше и да връткат бизнес. Така успешно ронеше БСП.

Вече БСП не му е проблем и вниманието се насочи към серийно производство на евтини проксита, които да отливат от „площадната съпротива“. Политически продукти, които не са много силни, нямат потенциал да нарастват, а само им стига въздуха да създават шум в системата. Някои от прокситата могат да се ползват и за патерици в управлението, а други само да отлеят някои и друг глас от деинтелектуализирания електорат.

Весела комбинация са заформили около Ванчето. От прогресистко и джендъристко ляво до потомъка на съдружника на „Газпром“, на чийто макабрен сценарий дължим много от главните герои на пиесата на прехода.

Преди години една приятелка, режисьор на документални филми, ми разказваше как след 1989 г. отишла при Тодор Живков по работен повод, тъй като снимала филм за лагерите. Тодор Живков ѝ споделил разни неща и оскърбен нарекъл Луканов „най-големият предател“!

Предлагат ни сега някакви реминисценции на комунистическа атмосфера, ама от соросоиден вид (битки за това малцинствата да управляват мнозинствата). В една от лекциите си Сорос разсъждава върху манипулирането на действителността от пропагандните машини, като цитира следните думи на републикански представител:

„Когато действаме, ние създаваме собствена реалност. И докато вие изучавате тази реалност, ние ще действаме отново, създавайки нови реалности.“ Перфектно описание, което Сорос приписва на републиканците, но всъщност неговата мрежа е най-добрата в технологиите за манипулиране на общественото мнение! И още нещо уточнява Сорос, че когато хората се подлагат на подобни усъвършенствани техники за манипулация, те престават да се интересуват дали ги лъжат или не. Те даже приветстват това състояние. Защото предпочитат да се забавляват пред това да познават истината.

Виждаме това изкривяване сред българския електорат – елементарни проксита, елементарни уловки, елементарни „лидери“ с елементарни послания. Аз не мога да си представя и друго. Как Борисов ще пусне отново Мая Манолова в парламента след някакъв безумен политически реинженеринг, като всички помним как тя повтаряше в несвяст от сутрин до вечер „Да отстраним мутрите от властта и хазната“ от парламентарната трибуна, когато по случайност попадна там след революцията на Радев.

Някой врътка политическата супа с едни милиони, откраднати от държавата, и управлява пионките как да мислят.

А междувременно България загива.

Коментар във фейсбук на Калина Андролова, заглавието е на редакцията

Източник: narod.bg

 

10 Коментара

Моторна лодка или Motor boat

преди 1 седмица

„ …Тодор Живков й споделил разни неща и оскърбен нарекъл Луканов „най-големият предател“!“ Дядото на Карлович е предал избухването на Септемврийското въстание в София. Aldrich Ames споменава, че като резидент на ЦРУ в Рим е завербувал българин – Моторна лодка или Motor boat, който май-вероятно е Андрей Карлович Зловеща фамилия от предатели. Confessions of a Spy: The Real Story of Aldrich Ames Paperback – December 1, 1998 by Pete Earley (Author)

Коментирай

Бивш член на БСП

преди 1 седмица

2019г КУРнелата гепи едни 21 милиона лева от партийната субсидия и с тия пари нейното „гениално“ синче Рафаелчо купи едно огромно ранчо в щата Аризона, САЩ. Като се пенсионирала дебелата другарка, тя и мъжът й щели да се преместят в това ранчо да си карат на спокойствие старините. Хем и да са по-близо до Рафаелчо, който живее и работи в САЩ и получава 50 000 долара месечна заплата. С част от парите от същата субсидия, другарката Корнела си купи и 5-звезден хотел на полуостров Халкидики, Гърция. Хотел стопанисван от подставени лица близки до дебелата другарка. Следва продължение

Коментирай

Продължение за КУРнелата на Р.Овч.

преди 1 седмица

Интересно обаче кой плати стипендията и масрафа на Рафаелчо, за да учи 5 години в Станфордския университет, САЩ. Как кой, иска ли питане? Това е фондацията „Америка за(д) България“ и с помощта на тогавашния американски посланик Ерик Рубин, който беше дупе и гащи с КУРнелата. Един вид услуга за услуга – в замяна Корнелата да доведе за ръчичка американския агент Мунчо Гадев Крадев и американците да го пробутат за резидент. Уж че Гадев бил личен избор на другарката от село Крушовица. Гадев е долнопробна американска агентура, подготвян за такъв още от 1992-1993г. Т.нар. „спящ“ агент, активиран като му дойде времето – през 2016год. Със съответната легенда, че бил русофил, народняк и готин пич. Да, ама някой друг път – Муньо е американски агент, мръсник, подлец, корупционер, страхливец и предател. Точно Муньо и шефката му Херо Мустафа набутаха ПП-измамниците във властта.

Коментирай

Бля, бля

преди 1 седмица

Венчето отече в канала . Ако вярва ,че в комбинация с Мая е в жестока грешка ,а включването на сина Луканов в листите ,е абсурд да привлече някакви леви избиратели . Всичко е пунта Мара.

Коментирай

Ваня

преди 1 седмица

Бивш член на БСП...жалък си ,който и да си ....

Коментирай

Ваня

преди 1 седмица

"Цената на вота се вдига, 50 лева вече са малко." Боко Тиквата, Шиши и шарлатаните плащат по 300 лева на глас.

Коментирай

Мария луна

преди 1 седмица

Тази комбинация поотделно е ненавиждана от членовете на БСП-ОСОБЕНО ПРЕДАТЕЛЯ ЛУКАНОВ И ПОКОЛЕНИЕТО МУ!! Как тримата ще влязат?!само чрез много пари и римски "добронамерен"вот!!!

Коментирай

Мария луна

преди 1 седмица

Тази комбинация поотделно е ненавиждана от членовете на БСП-ОСОБЕНО ПРЕДАТЕЛЯ ЛУКАНОВ И ПОКОЛЕНИЕТО МУ!! Как тримата ще влязат?!само чрез много пари и римски "добронамерен"вот!!!

Коментирай

Черната Златка, Русата Златка ...

преди 1 седмица

И един каун за разкош ... ГЕШЕВА, СПИШ ЛИ ... ???

Коментирай

Черната слиФка обаче изглежда много хрисима ... с тия пръсти ...

преди 1 седмица

Сякаш току-що е правила нещо нередно ... Но не и да се кръсти ... :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.