Стефан Янев: Спасението поотделно не е решение, нито вече е възможност

https://svobodnoslovo.eu/politika/stefan-yanev-spasenieto-pootdelno-ne-e-reshenie-nito-veche-e-vazmozhnost/3053 SvobodnoSlovo.eu
Стефан Янев: Спасението поотделно не е решение, нито вече е възможност

„Нека още в самото начало да е ясно – днешното събитие за нас не е самоцел“, това написа в страницата си във „Фейсбук“ Стефан Янев, който по-рано днес обяви, че ще отиде на посещение в Смолян в петък.

o

Той заяви, че сред основните му приоритети е да бъде в постоянен контакт с българското гражданско общество и обяви, че на 13 май със съмишлениците си от ПП „Български възход” започват открити срещи с гражданите в цялата страна, за да чуят техните позиции, мнения, предложения и идеи за решаване на най-наболелите проблеми в държавата.

o

„Ние не го правим заради нашето его или защото нямаме друго занимание. Не го правим, защото търсим слава, престиж или социално положение. Всеки от нас е намерил своята реализация по един или друг начин. Всеки от нас е постигнал в житейски и професионален план достатъчно, с което да се гордее. Всички тук сме доказани професионалисти в своите области и няма на кого, какво да доказваме“, каза лидерът на „Български възход“.

„Ето защо, правим всичко това, тъй като не ни оставиха друг избор! Защото ясно осъзнаваме, че спасението поотделно не е решение, нито вече е възможност. Защото разбираме, че освен думите „аз“ и „сега“, съществуват и думите „ние“ и „утре“. Заради това „утре“ сме тук. Защото то става все по-неясно и несигурно за нас и за децата ни“, заяви той.

o

„Време е да започнем да даваме повече от себе си за страната си и за нейното бъдеще. Време е да започнем да мислим повече за нашето общо „утре“, категоричен е Янев.

Евроком

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.