Стоянов: За днешното състояние на армията да се срамуват онези политици, които ни внушаваха, че друг ще ни пази

https://svobodnoslovo.eu/politika/stoyanov-za-dneshnoto-sastoyanie-na-armiyata-da-se-sramuvat-onezi-politici-koito-ni-vnushavaha-che-drug-shte-ni-pazi/109838 SvobodnoSlovo.eu
Стоянов: За днешното състояние на армията да се срамуват онези политици, които ни внушаваха, че друг ще ни пази

За днешното състояние на Българската армия трябва да се срамуват онези политици, които ни внушаваха, че друг ще ни пази и не е нужна армия, оборудвана с високотехнологично въоръжение. Това каза служебният министър на отбраната Димитър Стоянов по време на церемонията, на която представители на военно-патриотични съюзи и организации, военнослужещи от запаса и резерва бяха наградени по случай 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската армия.

„Същите тези политици днес говорят за „ръждясали доспехи", с които е въоръжена армията ни. Нека на тях напомним, че тези „доспехи" бяха поддържани и продължават да се поддържат благодарение и на вашите усилия, и на усилията на тези, които вие сте учили", каза Димитър Стоянов на наградените. По думите му Българската армия ще продължи да се модернизира.

Днешните наградите бяха връчени за принос към отбраната на страната и активна обществено значима и военно-родолюбива дейност.

„Нещото, което може да се направи в предпразничните дни, е да покажем нашето уважение към всички тези, които през годините полагаха неимоверни усилия, за да я има Българската армия", заяви Стоянов. Според него благодарение на усилията на военно-патриотичните съюзи и организации и техните инициативи българското общество възражда доверието си към армията. Виждам все повече подкрепа за изграждане на съвременна и модерна армия, способна да отговаря на всички предизвикателства, добави министърът.

cross.bg

2 Коментара

СТОЯН

преди 4 месеца

ГОСПОДИН МИНИСТЪР «ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ»ИМАТ КОНКРЕТНИ ИМЕНА.НЕ СЕ СТРАХУВЙТЕ,НАЗВЕТЕ ГИ И СЕ ДИСТАНЦИРАЙТЕ ОТ ТЯХ.ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРИКАЗКИ НА «ЖЕНСКИЯ ПАЗАР».БЪДЕТЕ МЪЖ.

Коментирай

****

преди 4 месеца

Хора трябват, за да има армия. Не знам как тези хора, които са служили вярно на държавата, ще приемат награда от такива като теб, без да изпитат погнуса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.