Страхливците от ГЕРБ и съучастниците им от ППДБ не се явиха на заседание на комисията по бюджет и финанси

https://svobodnoslovo.eu/politika/strahlivcite-ot-gerb-i-sauchastnicite-im-ot-ppdb-ne-se-yaviha-na-zasedanie-na-komisiyata-po-byudzhet-i-finansi/112483 SvobodnoSlovo.eu
Страхливците от ГЕРБ и съучастниците им от ППДБ не се явиха на заседание на комисията по бюджет и финанси

Страхливците от ГЕРБ и съучастниците им от ППДБ не се явиха на заседание на комисията по бюджет и финанси, която днес имаше само една точка - Референдума за запазване на националната валута.

Явно са наясно, че нямат нито аргументи, нито интелектуален капацитет да влязат в дебат по въпроса затова прибягват до такива хватки в опитите да нарушат закона и волята на народа.

Виктор Папазов 

2 Коментара

Джак

преди 10 месеца

Щом депутатите не насрочват дата за референдума, то те нарушават Конституцията и се явяват клетвопрестъпници. А народно събрание с мнозинство от престъпници не може да продължи да управлява страната. Възраждане има пълното право да поиска от президента да разпусне НС и да насрочи нови предсрочни избори.

Коментирай

Истината е че

преди 10 месеца

Крои се шапка само и само да не пуснат референдума за българския лев. Дори и катран и перушина подготвиха за Възраждане, Костадинов и компания само да прокарат нагло, въпреки волята на народа еврото и заръчаните им задачи за зависимост на България и хората да платят за инфантилизма и зависимостите на шепа продажни и

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.