Т. Дончева: Караянчева е партиен секретар, метачка на плювни, Цецка ще ни се види Айнщайн

https://svobodnoslovo.eu/politika/t-doncheva-karayancheva-e-partien-sekretar-metachka-na-plyuvni-cecka-shte-ni-se-vidi-aynshtayn/23948 SvobodnoSlovo.eu
Т. Дончева: Караянчева е партиен секретар, метачка на плювни, Цецка ще ни се види Айнщайн

Димитър Главчев е пример за всички „Калинки“ на ГЕРБ. Драги ми Главчев, ти не притежаваш качества. Какво може да реши Главчев? Не съм защитник на Корнелия Нинова, но тя няма нищо, в което да я упрекнеш. И накрая излезе, че ще отстранят Главчев, защото председателят на ЕП щял да говори пред празна зала. Това каза възмутена лидера на „Движение 21“ Татяна Дончева по БТВ.

Политиката е едно безконечно виенско колело. Ако ти не можеш да съжителстваш с хора с обратно мнение , ти не си за политиката. Ниският рейтинг на парламента е защото на практика парламентът отсъства. Може част от журналистите да започнат да се събуждат. Парламентът е систематично унижават от най-влиятелните ни вестници.

Какво излъчва НС ? Някакви кухи фрази. Цвета Караянчева  е партиен секретар от Кърджали. Тя е основната метачка на плювни  от страна на ГЕРБ. Като председател на парламента не може да има друг авторитет. Боса е, няма елементарна подготовка.

Дори Фидоска  / Искра Фидосова / беше по-добре. Цецка ще ни се види Айнщайн, уточни тя.

Марешки  е пример за това, което казва  народът: Видяла жабата, че подковават коня и дигнала крак. Той иска да направи услуга на падишаха. Той е еднодневка в политиката, тарикат. Ще си проживее  в парламента и ще рекатипулира  накрая.

По повод темата на ГЕРБ за ревизия и наказания за приватизацията , тя каза: Тази работа е заиграване с тежнения на хората, които в безизходицата си се чудят къде да си прехвърлят омразата.  Тази политика е много лоша. Виновниците за приватизицята  са много. На нас няма да ни стигнат не затворите, а хотелите, за да затворим там виновните. Виновно е овчедушието, дебилизма  и тъпотата. Сега да ми излиза Марешки  и да ми казва, че щял да протестира как те нарекли  дебил?! Ти си от тарикатите. Другите са дебили , че не са взели нищо, заключи тя.

.

http://frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.