Та, тъй! Да не бързате много да се радвате!😂 То ТОЯ Шенген, не е като ОНЯ Шенген

https://svobodnoslovo.eu/politika/ta-tay-da-ne-barzate-mnogo-da-se-radvate-to-toya-shengen-ne-e-kato-onya-shengen/123056 SvobodnoSlovo.eu
Та, тъй! Да не бързате много да се радвате!😂 То ТОЯ Шенген, не е като ОНЯ Шенген

Когато след съвсем малко време избухне истерията, че са ни приели в Шенген и харвардската напаст започне да се бие в гърдите, да знаете, че работата не е съвсем точно така. Разликата между Шенген и въздушен Шенген била доста съществена ми обясниха. На практика едно голямо НИЩО и също така НИЩО по различно от сега. Тъкмо снощи да се зарадвам и да започна да черпя наред за влизането ни в Шенген 😂😂😂 и един приятел ми секна ентусиазма. Както всеки обикновен човек аз не обърнах внимание на разликата и не я схванах. Да са живи и здрави приятелите, да ми дърпат юздите на буйната радост, преди да съм вдигнала банкет😂. И най-вече да ми обяснят, че срещу живото НИЩО въздушен Шенген има условие - да приемем в страната си емигранти. Че са ни малко и сме цъфнали и вързали, та европейските ни приятели да ни натресат своите проблеми и грешки!

Та, тъй! Да не бързате много да се радвате!😂
То ТОЯ Шенген, не е като ОНЯ Шенген.
 Нищо, че точно в това ще ни убеждават.

Валентина Милова

5 Коментара

Бен

преди 4 месеца

То нашия ЕС и той не е като другия ЕС. Въобще целият ни живот така си минава - все нещо не ни е като на другите... Както казват руснаците, хотели как лучше, а получилось как всегда!

Коментирай

хамалин

преди 4 месеца

пробутват ни европейската шизофриния (като има шарани да кълвят)

Коментирай

Kiro Kanadeca

преди 4 месеца

Типичното европейско лицемерие в действие! При изпълнени условия да де поставят нови и да не се дава обещаното. Бахти боклуците, брат!

Коментирай

Албена

преди 4 месеца

Що за наглост! Кой викаше: "Welcome!" . Ние ли или демократичният Запад! Сега пък същият "колективен Запад" измислил нова хитрост! Проблемът с бежанците да стоварят на нас. И това не е просто частен случай. Това е симптом за отношението им към нас изобщо. Явно са видели, че при нас номерата им винаги минават: било за двойните стандарти с храните (напр. шоколади и детски пюрета), било за помощ на окрайна (на принципа "Болен здрав носи"), било за вноса на зърно, което самите те не предлагат на своите граждани, било за закупуване на уж "животоспасяващи ваксини", било за предаване интересите на българските превозвачи. Ама не е виновен този, който яде баницата, а този, който винаги казва "Да!" ... Дано този път всички партии се обединят и кажат "НЕ!", преди да са се обадили от някое посолство.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.