Татяна Дончева: Вкараха Пригожин в кюпа с Божков за удобство на прокуратурата

https://svobodnoslovo.eu/politika/tatyana-doncheva-vkaraha-prigozhin-v-kyupa-s-bozhkov-za-udobstvo-na-prokuraturata/115555 SvobodnoSlovo.eu
Татяна Дончева: Вкараха Пригожин в кюпа с Божков за удобство на прокуратурата

Вкарването на Пригожин в делото за Божков е за удобство на прокуратурата, заяви пред Българската национална телевизия Татяна Дончева.

Коментарът й е по повод твърденията на обвинението, че бившият хазартен бос и Пригожин са имали обща фирма в Крим. 

Пред Нова телевизия обаче издателят на ФрогНюз Огнян Стефанов посочи, че справка в руските регистри не показва никаква хазартна дейност на територията на анексирания от Русия през 2014 г. полуостров. 

Дончева коментира още едно от последните решения на парламента, преди депутатите да излязат в лятна ваканция. То се отнася до войната по пътищата, а според него могат да се конфискуват автомобили на шофьори в нетрезво състояние още на пътя. Експерти обаче предупредиха, че това може да доведе до корупция и хаос. 

Според Дончева след 3-месечната работа на парламента се е стигнало до абсурди.

"Да ви отнемат колата на пътя без съдебно решение само след един тест, за който се знае предварително, че няма да е верен. Промените в Закона за домашното насилие, свързани с интимната връзка. Под реформа в службите те разбират да си назначат техни хора", каза още Татяна Дончева.

Във връзка с предстоящите местни избори Дончева коментира, че ако се върнем изцяло към машинно гласуване, трябва да бъдат направени промени.

https://frognews.bg/

1 Коментара

Половраг

преди 8 месеца

Аман от тази Дончева.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.