Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...

https://svobodnoslovo.eu/politika/teparva-shte-lasva-nasledstvoto-na-asen-vasilev/131347 SvobodnoSlovo.eu
Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...

Тепърва ще лъсва наследството на Асен Василев...
Хазната е почти опоскана, а от днешните изявления става ясно, че дупката в приходите от ДДС идва от митниците. Да, същите тези митници, станали предмет на скандала с контрабандистите, повлекли и Главния секретар на МВР.

💰Причините за неизпълнението на приходите от ДДС в митниците могат да бъдат две - контрабанда и спад на вноса, което пък е индикатор за спад на потреблението. Може и да се комулират. Това трябва да се провери.

🎪Със сигурност финансовата политика на пълен разгул, прокламирана от Асен Василев, тепърва ще дава плодовете си...Абсолютно лаишки Парламентът прие бюджетът на Василев с изкуствено раздути приходи и раздути разходи. Задава се криза с публичните разходи, благодарение на зловредната и панаирджийска политика на Промяната.

❗️Леви политики с десни мерки е бозата, която Промяната натвори, а сега попарата щи я сърбаме всички. Не знам колко пъти тези трябва да счупят държавата, за да се сетите, че те са част от проблема, а не решението!  

Карлос Контрера

 

11 Коментара

Майна

преди 1 месец

Време е да си спомним , че ако искаме да се наричаме граждани на РБългария трябва да участваме в изборите. Това е голямата отговорност, която дължим на родителите си и на децата си. ОТГОВОРНОСТ! Тогава можете да изисквате отговорно отношение към Партиите ,за които сте гласували! Нека видим колко ще гласуват! Гласувате за България- проумейте го!

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Има едно стихотворение на Расул Гамзатов ( ще го цитирам с грешки ) , но е специален поздрав за Червеното кепе.... ,, Боя се ,че няма да мога от злите обиди да те оградя, че утре някой в очите с лош поглед ще тръгне по твойте следи във града....... .... ... Боя се, че утре морето от мъки, ще плисне и теб ще те вземе назад. Боя се, че в тия вълни от тревоги сторъки , Боя се ще падне и твоя сълза..,,

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Един..,,етюд,, , български и ..истински. Пуша пред квартален пловдивски магазин, зяпам , всичко е..българско, дишам го. Забелязван една възрастна жена , ,,стратегически,, седнала зад туристическа масичка и продава летени чорапи.Ама студ и вали- и на мен чак кръвта ми кипва от ТОВА..! И пресичайки, ,притичва . едно момиче, жена ..и се спира пред жената- ,,Искам да си купя...,,( явно не знаеше и какво) - ,,Ама ,баба, скъпички са , ама преждата е скъпа вече( оправдателно ! казва възрастната жена) ..Осем лева..Момичето гледа и казва- Искам пет! Няма значение от кои, на всички им трябват.. ,, ... ... Момичето се отправи към мен, ,,свидетелят,, и каза тихо-,, Две вечери я виждам в тоя студ и дъжд! ,,... .. Хм, ..Не можех да отреагирам, стегнало ми се беше сърцето..От нашите- Нашата ,,пенсионерка,, и НАШЕТО, БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ ,нашите хора.. ..

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Извинете ме за грешките, от вълнение е.. Та защо ще гласувам ли за пронационална партия ..? Защото няма вече друг изход. И го приемам като човек , на който са обявили война на народа му!

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Майна, а чорапи купи ли си!?

Коментирай

Лакота

преди 1 месец

Ами ако майничка и леля Червена шапонка са едно, хм?

Коментирай

Боянска ливадна химикалка

преди 1 месец

Като прочетох коментарите, и забравих какво пишеше в статията?! Какви избори? Обикновено е или един вожд, или две партии, а ние си имаме стотина. Това е една боза, в която са накиснати повечето евро-колонии и съответно костюмарите с бронирани дипломатически коли, им раздават мозък. Още сме далеч от Италия, която от години е със служебен кабинет, ама знае ли се.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.