Тези хора действат като екстремистка, фанатизирана секта

https://svobodnoslovo.eu/politika/tezi-hora-deystvat-kato-ekstremistka-fanatizirana-sekta/111277 SvobodnoSlovo.eu
Тези хора действат като екстремистка, фанатизирана секта

Катастрофата в главите на пп/дб, способността им за осмисляне на основни понятия, като държава, конституция, основен обществен договор, легитимност, право (вкл. житейския смисъл) , морал, е с мащаби, които могат да се сравнят само с Армагедон.

Вчера, в неделя проследих медийните им рейдове и съм в потрес. 

Тези хора действат като екстремистка, фанатизирана секта.

Включително хр.иванов..... 

Тръгнал да променя живота ни основно с легитимност 7%.... Които, вероятно, са много по-малко вече. И го смята за "законно". Щото са в парламента. 

Нещо повече - той не разбира, че няма никакво право да пипа основния ни закон, защото правителството на което бабува влиза във властта със СДЕЛКА. Мръсна сделка за кожата (имунитета) на един борисов......

Ерго той самият е част от задкулисието и политическата уйдурма. И изпълнител. В този смисъл наред с познатите нарицателни имена на завладяна държава, ТОЙ САМИЯТ Е паралелната държава.

*********

Този, който вярва, че тази клика ще напише такива закони, че след това да бъдат съдени самите те в една независима съдебна система е просто абдал.

Албена Шавел 

2 Коментара

Пепи

преди 3 месеца

Жалко, но факт, защото закона е за кон, а не за лъв, а нашите политици се взеха за хищни лъвове, такива, каквито никога няма да бъдат.

Коментирай

Права сте ..

преди 3 месеца

Но какво може да се направи ... Само едно гражданско неподчинение ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.