ТОЯ ЗАДМИНА ОНЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/toya-zadmina-onya/2875 SvobodnoSlovo.eu
ТОЯ ЗАДМИНА ОНЯ

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Недоразумението Кирил Петков отново ни излага по света, както само той си може. Този път давал интервюта пред немски медии и не се и съмнявам, че ги е оставил зашеметени. Както се чувстваме и ние след всяко негово изказване. Путин, значи, искал да дестабилизира неговото - на Петков, правителство, защото, видиш ли, то се борило с корупцията. Оставам с впечатление, че Путин знае повече неща от нас, защото ние - българите, нещо борбата с корупцията нито я виждаме, нито я чуваме.

Ние, тоест той, сме правили екзистенциален избор, например между либералната демокрация и национализма. Тук вече проличава отвращението на Петков към всичко национално, българско, патриотично, родно, както и привързаността му към всички либерални и демократични работи, например Гриндър. Тук рязко се разминава с мнението на голяма част от българския народ, който общо взето, не иска чак толкова либерални работи, включващи прайдове, розови тениски за синовете ни, деца с две майки и без нито един баща и други подобни либерастии.

Петков разкри Путин и като човек - разколник, който искал да всява колебание във верните пудели на ЕС и САЩ дали е правилен избора им. Тук признавам, че може и да има някакво основание Петков- откакто той е на власт, силно се замисляме за чий ни е този Европейски съюз и НАТО и такива като него, заедно с пожелания отново да си го изпратим в Канада да му се радват.

Петков, като един разбирач от Харвард, призова европейските страни да се откажат окончателно от руския газ, както и да не сключват сами договори с Русия. Тоест, да потъваме задружно в блатото заради евроатлантическите ценности, които са по-важни от топлото и светлото и някаква си там икономика.

Като впечателние от цялостната му изява, правя сравнение с Борисов и някак си всичко е в интерес на последния. Че ни излагаше - излагаше ни, но пък не чак в такива грандиозни мащаби на глупостта като Петков. Това неговото не става само с естествена глупост и простотия - и обучение от Козяк си трябва. Те там ги умеят тези работи - дресировката на либерални пудели.

Колкото по-скоро този човек бъде изхвърлен от политиката, толкова по-големи са шансовете ни да се измъкнем от катастрофата. И повече да не гласуваме за козяшки пудели!

Елена Гунчева

https://t.me/elenaguncheva

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.