Тръгнал барабар Петко с мъжете, та и този се нареди да предлага помощ на една терористична държава

https://svobodnoslovo.eu/politika/tragnal-barabar-petko-s-mazhete-ta-i-tozi-se-naredi-da-predlaga-pomosht-na-edna-teroristichna-darzhava/120447 SvobodnoSlovo.eu
Тръгнал барабар Петко с мъжете, та и този се нареди да предлага помощ на една терористична държава

Тръгнал барабар Петко с мъжете, та и този се нареди да предлага помощ на една терористична държава. Много сълзи за юдеите, но грам милост за палестинците.

Ей, кукло, как не те чух да кажеш една дума на съпричастност към хората от село Лъвино, където останаха без покрив клетите хора, ама тръгнал да се предлага като магистрална к_рва.

Проклети да сте, след като нямате милост към собствения народ!

Димитър Шивиков 

9 Коментара

Лигнитски

преди 6 месеца

Софиянци си избраха с голямо желание гей. Честито! Такива сте си. Толкова години все такива избори правите. Вредни сте за България!

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Плъхът денков помага на плъхове-човекоядци!

Коментирай

Бай Иван

преди 6 месеца

Тези от като дойдоха на власт се интересуват само от Украйна! Сега пък почнаха да се грижат за Израел! Следващата им голяма грижа ще е Тайван, а България кучета я яли!

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Май дойдоха времена,когато-пак-трябва да спасяваме неблагодарните юдеи!

Коментирай

moitoi

преди 6 месеца

Ще помагаме с ТЕЛЯЦИ и сапун-Денкооф!!!

Коментирай

Ицо

преди 6 месеца

Поне наистина да дойдат евреи, но надали. Сега ще помагаме на евреите, че да ни засилят повечко палестинци. После пак ще се чудим как да не ги пускаме, как да си пазим границата от тях, ама без насилие, само с молитви. После как да ги интегрираме, ама без ограничаване на "културните" им особености. След това като в Германия правителството ще предупреждава да се съобразяваме с тях и ако предизвикаме гнева им с нашето поведение/обличане и т.н. значи сами сме си криви при насилие от тяхна страна. А през цялото време Путин и по-късничко Си Дзинпин ще са виновни.

Коментирай

Зори

преди 6 месеца

Никого няма да спасяваме. Бедният народ бил той български, еврейски, палестински, руски, украински пак никой няма да го чуе и ще си чака парите за решаване на житейските си проблеми предизвикани от климата, войните или безхаберието на управляващите. Въпросът на ПП и новото ни правителство е да попаднат под прожекторите, че настъпват смутни времена. хората не ги искат-не гласуват за тях. Парите в държавата не стигат. Джобовете са им празни. Европа стана Европастан. Светът се клати. Ще се спасят само богоизбраните и приятелите на Рокфелер, Морган и др. еврейски банкери с многото пари. Е и нашите мишоци искат да бъдат близо до тях. Демокрация няма! Мислехме, че има, но се оказа само мечта, защото действителстта е жестока. Живеем в глудници и се изяждаме сами! Плъховете и малоумните старци ни управляват!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.