УПРАЖНЕНИЯ ЗА ДЕБИЛИ

https://svobodnoslovo.eu/politika/uprazhneniya-za-debili/14879 SvobodnoSlovo.eu
УПРАЖНЕНИЯ ЗА ДЕБИЛИ

Онаниев отново законоблудства вчера, като е издал четири заповеди, коя от коя по-дебилна. Започвам да се убеждавам, че Министерство на здравеопазването е основен развъдник на дебили и илитерати на територията.

Вирусът вилнее по обществени сгради, магазини, аптеки, училища и прочие, но никакъв го няма в заведения за ядене и особено за пиене /хайде, за пиене разбирам, ако хората консумират ваксина, може, ама яденето?/. Също така разбираме, че трябва да се спазва социална дистанция, но никакъв проблем да се съберат по 3000 души в сектор на стадиона. Ми така де, ама понеже там е открито обществено пространство и трудно се вика са маски, вирусът явно също няма да сполети никого.

Този напън на дебилите всеки ден да си издават малоумни заповеди, които да изпълняваме, няма за цел да запази здравето ни, видно от пълното безсмислие на написаното, а единствено с цел да паникьосва хората и да ги кара да се страхуват, и естествено, да се пълни държавния бюджет от глоби и санкции.

И отново питам: ако има зараза и то толкова опасна, защо Онуй се ветрее всеки ден нагоре-надолу без маска и на един...лакът разстояние от хората?!?

Хайде стига сте ни правили на дебили. То вече стана ясно кои са те - вашите избиратели. Ако има мерки, направете ги смислени и обосновани. Защото тези "правни" упражнения на недоучили Йористи и счетоводителя ми идват в повече!

Елена Гунчева

* Йорист е недоучил юрист, член на ГЕРБ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.