В деня за размисъл Радев се гмурна за почистване на морското дъно край остров Света Анастасия

https://svobodnoslovo.eu/politika/v-denya-za-razmisal-radev-se-gmurna-za-pochistvane-na-morskoto-dano-kray-ostrov-sveta-anastasiya/135486 SvobodnoSlovo.eu
В деня за размисъл Радев се гмурна за почистване на морското дъно край остров Света Анастасия

В деня за размисъл президентът Румен Радев се включи в почистване на морското дъно край остров Света Анастасия.

Инициативата е организирана от сдружение "Приятели на морето". Една от целите е не само опазването на околната среда, но и привличането на повече подводни туристи.

По време на гмуркането си президентът разгледа и подводен параклис. Той призова българите утре да излязат и да гласуват.

"Остров Света Анастасия се превръща в едно прекрасно място и привлича все повече туристи. Радвам се, че има и млади хора сред водолазите, така че да опознават от всички страни нашето прекрасно Черноморие. Имаме прекрасни условия за подводен туризъм, за подводна архиелогия, надявам се това да бъде още един клон на нашия туризъм, който се предлага", заяви Румен Радев.

https://epicenter.bg/

10 Коментара

Майна

2 months before

Гмурка се.. Един пилот загина , ,,гмурна,, се по време на учение на НАТО... Радев май беше, който потули нещата.. Да, делото е прекратено.. Профи, а, по ,,височини,, и ,,дълбочини,,.. ,хм.. Путин каза- ,,Всичко ще си дойде на мястото..,, Зная го и искам този къде ще го поставят- на мястото му!

Коментирай

Очакващ

2 months before

Остава да прочисти и държавата....

Коментирай

Към ,,Магумаев,,

2 months before

Роден съм и живял в Пловдив ,,Магумаев,, и съм гражданин на РБългария.. Интересен е аргумента ,на който ,,стъпвате,, за омаловажаване на чуждото мнение. Явно Радев е голям ,,гражданин,,. Аз не му вярвам , това е моето виждане и знам , че ще дойде време да се ,,доказва,, , хм... ,да си носи кръста..

Коментирай

В деня за размисъл Радев се гмурна ...

2 months before

Плувай, плувай, лайно зелено ... Толкова хора лелееха надежди за теб, а ти предаде всички ... Оказа се, че си силен само на думи, но не и на дела ... Веднага след като кажеше нещо силно, се криеше зад полата на Червената шунда ... Служебните му правителства ме осведомиха каква е цената на кашкавала в Полски Тръмбеш и подписаха договор за използването на американско ядрено гориво в Козлодуй ... Облиза хуя на Борисов и не смееше да гъкнеш за еврозоната ... Така, че - Плувай, плувай, лайно зелено ... Няма да ни липсваш ...

Коментирай

BLIMAN

2 months before

Този човек не оправда надеждите на българит, които го подкрепиха...! оказа се поредният, ..говори много и неправи нищо! Нинова беше права! Той си е едно ..ала ..бала!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.