Вържете Кирил Петков, вече е вреден и опасен

https://svobodnoslovo.eu/politika/varzhete-kiril-petkov-veche-e-vreden-i-opasen/121509 SvobodnoSlovo.eu
Вържете Кирил Петков, вече е вреден и опасен

Кирил Петков кадрувал в МВР. Притискал (септември-октомври 2023) вътрешния министър Калин Стоянов да работи с определени хора от системата на МВР и те да заемат дадени позиции. Министърът признава това публично в тв ефир.

Кирил Петков заплашил лично (октомври 2023) министъра на електронното управление Александър Йоловски да наруши Закона за обществени поръчки и да разпредели едни 600 милиона лева на фирми, приближени на ПП-ДБ. Министърът признава това пред Председателсия съвет на Народното събрание и заради заплахите в момента ходи с охрана.

Кирил Петков рекетирал в навечерието на втория тур на местните избори (ноември 2023) лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ако не бъде избран Васил Терзиев за кмет на София, правителството на Денков пада. Борисов разкрива публично това пред медиите.

Кирил Петков бе хванат като клетвопрестъпник - прегази (май 2021) Конституцията като излъга за двойното си гражданство и подаде невярна декларация при назначаването си като министър в служебното правителство. Прокуратурата го спаси, засега неясно защо.

Кирил Петков поиска свой главен главен прокурор (ноември 2021) в радиоефира: "Искам главният прокурор да бъде сменен и да сложим наш човек". Същото каза и за шефа на КПКОНПИ: "Първо трябва да дефинираме какво трябва да направи и след това ще посочим подходящото име“.

Кирил Петков призна, че прави списъци на българи в чужбина, които искаше да вкарва в специалните служби. "Може да внесем от чужбина главен прокурор, шеф на КПКОНПИ и хора за службите за борба с корупцията" (2022).

Кирил Петков излъга в австрийския парламент (октомври 2023), че причината за неприемането ни в Шенген е липсата на реформа в българските служби. Лъжата му бе разобличена публично от шефа на Националния съвет на Австрия Волфганг Соботка, което постави страната ни в унизително положение.

Кирил Петков се саморазкри като изборен фалшификатор - призна (май 2023), че ала-бала с Радев му е утроило резултата на изборите.

Кирил Петков излъга (април 2023 ), че баба му е лежала в концлагера "Белене", където не е имало затвор за жени. Нито е била репресирана по политически причини.

Списъкът е дълъг ...

Който и друг да беше сътворил 1/10 от това, което Кирил Петков надроби за три години, откакто Румен Радев ни го натресе, отдавна щеше да бъде изхвърлен от обществената сцена и забравен. 

Време е някой да удари по масата.

Кирил Петков е вреден за държавата човек. И опасен.

Той е патологичен лъжец, който произвежда лъжи, интриги и безумия със скоростта на дишането си.
Рецидивист е в гафовете си и в прегазването на законите.

Невменяем е за действията си като политик. Не съзнава кое може и кое не, кое е законно и кое не е, кое е допустимо за правовата държава и което е абсолютно забрането.

Той е отчайващо безотговорен за последствията от постъпките си на политическата сцена.

Поведението му е абсолютно недопустимо, непредвидимо, невротично. Обладан е от манията, че той оправя цялата държава.
Той арестува, той вкарва в затвора, той праща политици в пенсия, той реди пасиансите на държавните дела с енергията на вторачена врачка пред кристалното кълбо.
Тиражира неистини, без да ги осмисля; битува с илюзии, които изкривяват реалността.

Живее със схеми до степен на налудност за мащабни сделки и за овладяване на службите. Действията му са провал след провал в измислен от свят, който съществува по негови си правила на обяздване. Това е диагноза.

Той е заплаха за националната сигурност. По силата на поста, който заема, борави с факти, които са касифицирана информация, защитена със закон, и ги разпространява с цел придобиване на лични дивиденти.
Кирил Петков трябва да бъде отстранен от всякакво участие в политическия ни живот.

Никой не му вярва.

Никой не го взима насериозно нито у нас, нито в чужбина.

Поведението му не подлежи на политически коментар, защото е съотносимо към други институции в държавата.

Разбраха го и от посолствоТО, но нямат механизми да го отстранят.  Инфилтрираха Васил Терзиев в българската политическа система с цел той да замени Кирил Петков в ПП, но се вижда, че операцията ще е без успех. 

Единственият начин е да правораздавателната система да влезе в основните си функции и за нарушаването на законите от страна на  Кирил Петков той да носи отговорност като всеки обикновен българин. 

На първо време - за натиск върху министри от кабинета.

На ход е главният прокурор.

Автор: Валерия Велева

Източник: "Епицентър"

6 Коментара

moitoi

преди 2 седмици

Турция ще изнася ел енергия до Гърция - Ксанти а гърците ще я ПРОДАВАТ на НАС!!! Затова ЗАТВАРЯМЕ ВСИЧКО!!!

Коментирай

Мина

преди 2 седмици

В света на Оруел се намирате! Тъй- че: никой няма да посегне на фалшификатора, измамника и лъжеца- от матрицата. Просто вие сте пропуснали една времева константа:) Уелкъм ту дъ матрикс!

Коментирай

Иван Пеев

преди 2 седмици

Защо само него? На първо място е озаптисването на протурската партия и прогонване на целият и елит. Ужсвободно слово не допуска коментарии под статии за Делянчо Пеевски. Защо така бе холан, турчеете ли се? Че има ли нещо по-страшно за страната ни от турската експанзия? Пеевски призовава да се дадат средства за лечение, той колко стотинки е дал при възможностите си? А така налеченото народно събрание, а Кирчо Гела, а останалите чорбаджии? Не казвам, Петков е цвете, а че трябва да се изрине извън страната целият боклук! Веднъж и за винаги! Време е за Народен съд!

Коментирай

Това няма да стане,ясно е!

преди 2 седмици

Посолството решава кой и какво на политическата сцена,а вие се замислете,дали ще подкрепите Радев с неговия политически проект?!Не че има значение за кой се гласува и дали да се гласува въобще.

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 2 седмици

Мангала кирчо-циганина трябва да се върже с говняно въже за да не може да го прегризе.След това да се предаде на мвр да си превишат правата и най-накрая да бъде въдворен при бай СТАВРИ в ЦСЗ.

Коментирай

Борис

преди 2 седмици

На Киро му спрете Лена и оная,врачанската пачавра,която се пъне да замести в кревата сладкарката!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.