Васил Терзиев отказа участие във финалния дебат за София с Ваня Григорова

https://svobodnoslovo.eu/politika/vasil-terziev-otkaza-uchastie-vav-finalniya-debat-za-sofiya-s-vanya-grigorova/120052 SvobodnoSlovo.eu
Васил Терзиев отказа участие във финалния дебат за София с Ваня Григорова

Няма да се състои очаквания финален дебат за София между Васил Терзиев и Ваня Григорова. Причината е, че кандидатът за кмет на столицата от ПП-ДБ Васил Терзиев е отказал участие в предложения формат, съобщават от БНТ.

Още в неделя БНТ и bTV заявиха готовност да реализират първия по рода си съвместен телевизионен дебат за местни избори - днес от 20:00 часа, с водещи Добрина Чешмеджиева и Мария Цънцарова, но този проект няма как да бъде реализиран.

fakti.bg

4 Коментара

rusnak

10 months before

Соросоиден педал.

Коментирай

weakener

10 months before

Обратната мишка е неспособна на такъв героизъм.....да се яви на дебат! От къде ги намират такива боклуци???

Коментирай

copy - paste

10 months before

Терзиев се отказа от дебата , защото не знае какво ще прави ако стане кмет. Мисли си , че е постигнал нещо сам в бизнеса , но истината всички я знаят - дългата ръка на ДС го е бутала напред. На много други като него са раздавани пари , имоти и подкрепа за бизнеси , но поне си знаят и си мълчат. --- Как Терзиев няма да откаже, като още не знае на кой свят е? Дал е едни пари и е до там! За него и господарите му, те са господ! Няма си понятие от общинските дела, ако няма кой да му софлира.

Коментирай

Алекс

10 months before

Шубето е голееем страх!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.