ВЪЗРАЖДАНЕ ДЕМОКРАТИЧНО, ДА ЖИВЕЕ ВОЖДА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrazhdane-demokratichno-da-zhivee-vozhda/115254 SvobodnoSlovo.eu
ВЪЗРАЖДАНЕ ДЕМОКРАТИЧНО, ДА ЖИВЕЕ ВОЖДА!

Може да бъде изображение с 1 човек, читалня и текст, който гласи 'Buunews всички новини на едно място начало събития крими бизнес политика начало > политика "възраждане" отвърна Ha удара: отстрани цялото ръководство спорт българия светът COVID-19 лом заради връзки сгерб „възраждане" отвърна на удара: отстрани цялото ръководство в лом заради връз сгерб от ръководството на пп „възраждане" излязоха позиция повод разрива редиците си. припомняме, че вчера общинската структура на партията обвини депутата от област монтана петър петров в грубо вмешателство. раздор във възраждане"! ломската структура депутата петров грубо вмешателство от централата столицата обаче застанаха твърдо зад народния представител обявиха, че цялото ръководство организацията в крайдунавското градче e отстранено, връзки герб.'

Както си му е навик, Костадинов затри структурата в Лом, защото са си позволили да критикуват спуснатите от София, тоест от него, кадри и политиката на партия по повод представителство в ОИК, налагане на решения от София на местното ръководство и т.н.. Да напомня, че ръководството в Лом на партията излезе с декларация за груба намеса на Петър Петров, като без знанието на ръководството в Лом е посочил пълномощник за преговорите за ОИК, напълно непознат за структурата в Лом.

Веднага след декларацията, Костадинов се саморазправя с тези, които си позволяват да го критикуват. Националният комитет съгласно устава на партията /който според КК е съвсем формален и нужен само за вписване на партията в СГС и няма други функции/, се състои от пет човека, които имат правото във всеки един момент да отстранят ръководства на местни организации и да закрият самите организации. Националният комитет се състои от Костадинов, Цончо Ганев, Николай Дренчев, самият Петър Петров и за цвят Георги Георгиев. Тези петимата могат във всеки един момент да ликвидират всяка една общинска структура и ръководството й, ако преценят, че се задават неудобни въпроси или не се изпълняват спуснатите отгоре заповеди. Както казах и вчера - дори ЦК на БКП би завидяло на властта, която има КК над партийните членове и структура. Там поне е можело да се обжалват решения за отстраняване на ръководство, в демократичното Възраждане таквиз глезотии няма. Както Костадинов многократно е казвал и пред мен - "Партията - това съм Аз!". Толкоз. Който не харесва едноличната партия, вече преминала в политтърговско дружество, е отстраняван без право на обжалване.

Проблемът е, че това работи до време. Съсипаните партийни структури вече стават много, а по места остават напълно послушни овце, които вярно са верни, ама освен майките им никой не ги познава и нивото им стига за писане на плакати. Така политика не се прави. Не се прави партия от шофьори, готвачки и сервитьорки, която да иска да е първа политическа сила. Не може начело на голяма партийна организация във втория по големина град в България да сложиш таксиметров шофьор с една гънка на мозъка, че и депутат да го направиш, като изгониш всички по-мислещи от организацията в града, като ги подмениш с хора ,събрани по магистралата.

Преди падението винаги има самозабравяне и самодоволство. Партията подмени битката за България с битка за егото на вожда. Или пък битката винаги е била за това....

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

Глас от народо

преди 3 месеца

Стига с тая злос към доктор Костя. Ми той е ангел. Българский Данко.

Коментирай

Човек

преди 3 месеца

Много подла жена, ей! Колко ли й плащат от управляващата Еврокоалиция за тия злобни статии???

Коментирай

Човек

преди 3 месеца

Много подла жена, ей! Колко ли й плащат от управляващата Еврокоалиция за тия злобни статии???

Коментирай

Глас народен

преди 3 месеца

К.К. (Костя Късопишков) е роден Демагог, Манипулатор и Наглец, който се е разлакомил толкова много, че скоро ще си захапе задника! Булемията трябва да се лекува навреме!

Коментирай

максуда

преди 3 месеца

Опортюнистично леке, от най-смотаните. Реално в бандистката йерархия е под мравояда и киро простото, защото дори не е пряко подчинен на Посоството, а на тиквата.

Коментирай

Отговоръ

преди 3 месеца

Ех Ленче! А шофьорите , готвачките и сервитьорките какво да мрат ли? Я виж докъде ни докараха професорите, академиците и хабилитираните от пожарникарския университет.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.