"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

https://svobodnoslovo.eu/politika/vazrazhdane-iska-premahvaneto-na-pametnika-na-amerikanskite-letci/114347 SvobodnoSlovo.eu
"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

ПОЗИЦИЯ:

"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

„Възраждане“ ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли единствено за смъртта на мирно българско население през Втората световна война да бъде демонтиран. Наличието на този паметник на българска земя е позор за управляващите страната ни, защото той е във възхвала на тези, които са виновни за убийството на българско население.

От 18 октомври 1943 до 17 април 1944 англо-американците убиват 4208 българи, раняват тежко още 4744 българи и разрушават или увреждат 12 657 сгради (вкл. Народното събрание), причинявайки щети за милиарди левове. Убитите българи са само жени, деца и старци - мирни невинни жители. В боевете умират и десетки български военни пилоти, които с живота си пазят небето над България.

Днес в град София в близост до Посолството, което в момента управлява страната ни чрез марионетен кабинет, който представя за български има издигнат паметник на американските летци, на убийците на нашите герой и на мирното ни население.

В духа на зараждащите се настроения в някои кръгове на българското общество, които служат на американския си господар и заблуждават общественото мнение, че паметниците ни трябва да се премахват или преместват, „Възраждане“ настоява паметникът на американските летци да бъде демонтиран.

Този паметник няма място в София, ако американските дипломати желаят нека го вземат и да го занесат на тяхната земя.

На всички управляващи напомняме, че активно организираме дежурства от граждани-доброволци, с които заедно ще пазим паметника на Съветската армия. Армия, която не убива нито един българин за разлика от англо-американската армия, която убива невинни жертви - деца, жени и старци. За децата пуска бомби под формата на детски играчки и тези от тях, които не са убити завинаги са осакатени.

14 Коментара

Бай Иван

11 months before

Браво Костадинов! Браво Възраждане! Право в десятката! Сега новоеничарите-жълтопаветници ще започнат да пикаят газ!

Коментирай

Генчо Гунчев

11 months before

Бай Иване, тия не пикаят, а го събират в туби и го носят за отчет на "Козяк". Да се изследва, че не пият руска водка и не мезят със сельодка.

Коментирай

Глас от народо

11 months before

Да живей доктор Костя новият спасител!

Коментирай

Червената шапчица

11 months before

"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци--- елена гривова е ли против?

Коментирай

Глас от народо

11 months before

Не пипайте паметника на тройните ни освободители. Съчка да ви сръчне.Изедници,кръвопйци безродници.Вън НАТОТО от китната ни родина.Искаме Союз с Русията и влизане в БРИКСА и връзване на лева с рублата.Да живей доктор Костя. Он ,че оправи България за 300 деня.

Коментирай

Емил Илчев

11 months before

Браво! Отдавна трябваше да се случи.

Коментирай

Финли

11 months before

Много правилно. И справедливо!

Коментирай

Глас от народо

11 months before

До предходният.Какъв изказ,каква интелектуална мощ лъха от поста ви.Да сте жив и здрав на мама и тате , които са ви дали това прекрасно възпитание!

Коментирай

Марийка

11 months before

Много правилно искане! Нали трябва да има реципрочност. Да вземем светъл пример от талибаните - всички паметници трябва за бъдат разрушени и на тяхно място да се засади канабис.

Коментирай

Наблюдател 4611

11 months before

Съществуват едни организми /едноклетъчни и многоклетъчни/, които съществуват благодарение на паразитната си същност. Докопат ли се до друг организъм, те се прилепват и започват да смучат. Коцето и присъдружието му силно напомнят за тях. Щом се появи повод, събитие или ситуация, те на мига подскачат, понесени от инстинкта на прилепалото, и чрез звуци от високите октави, чрез декларация, пресконференция, прокламация огласяват през всички медии и форуми своето важнейше отношение към събитието. Така стават видими и за хората с дебели диоптри, така поддържат в кондиция своя възторжен електорат и печелят нови привърженици от същия интелектуален регистър. Някои наричат това явление евтин популизъм, други - автореклама, трети - бездарен скеч на властолюбеца. Но при всички случаи след поредните избори субсидийката поотрасва, което / по израза на Н.Марков/ е една от заветните цели на милите поредни "патриоти".

Коментирай

Андрешко

11 months before

Наблюдател 4611, по-полека я карай, ще усвоиш наедин път тия 900 000 долара от Посолството и за другите няма да има.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.