ВДИГНЕТЕ НИВОТО НА НАТОВСКАТА АГИТАЦИЯ

https://svobodnoslovo.eu/politika/vdignete-nivoto-na-natovskata-agitaciya/4007 SvobodnoSlovo.eu
ВДИГНЕТЕ НИВОТО НА НАТОВСКАТА  АГИТАЦИЯ

"Цялата тиня плувна на повърхността на блатото, та дори и клептоманският жабуняк. Тази сутрин след закуска получих пристъп на гадене - не от баничката и кафето ( макар че цените им станаха двойни!) - а от сероводорода, с който интервюто на небезизвестната Елена Поптодорова, дадено за фрог нюз на едри мехури ароматизира атмосферата.

Осъдената за кражба от безмитния магазин на варшавското летище "Фридерик Шопен" госпожа поучава медиите как да "обезвредят" посланик Митрофанова. Било много лесно: " Еми ( вместо "ами"!) няма нужда пресконференциите на Митрофанова  да се отразяват. И това зависи от медиите. Освен това политически Митрофанова трябва да бъде поставена в изолация. Няма срещи, няма покани. По никакъв начин не се регистрира нейното присъствие.""

"Затова пък физиономията на Поптодорова трябва постоянно да ни се предлага вместо очистително от екраните. Шокираща е безпардонността, с която медиите реанимираха поувехналия образ на тази госпожа и тя взе да изскача дори от сифоните. Лице като нея, компрометирано с вулгарна кражба, би трябвало тихичко да се отпраши към някое забутано селце, където да сади лук и да не се показва дори през оградата. Ако беше отмъкнала парче хляб, всеки съдник щеше да я опрости - гладна била женицата! А тя краде кремчета за разкрасяване на дърти въртиопашки и се оправдава, че боледувала мъчително от ... клептомания! Сърцето ми се гърчи от състрадание! Отличен посланик в САЩ си бяхме пратили - та тя ще им открадне лъжичките за сладко! И това същество продължава да смята, че му се полага водеща роля в българската политика (то пък една политика!).

В случая Поптодорова съчинителства по повод изказването на  Митрофанова за "софийската област".

За сведение на почитателката на Фридерик Шопен, Чърчил наистина е имал идея България да бъде разпарчетосана и унищожена. Проект, който НАТО днес се надява да осъществи с повечко успех."

"Но леля Ленче не спира дотук - тя назидателно изнася цяла лекция за историческото минало на нашата държава, припомняйки, че СССР и Русия често са омаловажавали и неглижирали факта, че българската цивилизация и държавност предхождат със столетия руската ( днес знаем, че я предхожда с  хилядолетия ). Поптодорова обвинява Русия в историческа завист и припомня, че Съветският съюз не се е отнесъл с възторг към решението на България да чества своя 1300 - годишен юбилей - като най-старата от днес съществуващите държави в Европа.

За съжаление, това е вярно. За административните факти и бърченето на вежди около юбилея не зная нищо, леля Ленче е кипяла в оня казан и има нужната информация. Но като историк мога да потвърдя, че на културното старшинство на България не се гледаше с най-добро око от разни политически и научни среди в СССР - няма какво да си кривим душата. Това е характерно за всяка велика сила към малкия й съюзник."

"Но кой го казва днес пред фрог? Лице, компрометирано не само с кражба, а с последователна антибългарска позиция. Лице, на което явно не му дреме на краденото кремче за историята и никога досега не се е занимавало с великото минало на страната ни. Никога, ама никога Елена Поптодорова не е проявявала интерес и уважение към древното величие на България - тъкмо напротив!

А какво да кажем за САЩ, ЕС и НАТО, на които вярно служи дамата с кремчето ( вместо "дамата с камелиите" )? С какво те уважиха България? С това, че я направиха полигон на своите оръжия. С това, че трийсет години унижават нашия народ с крайна нищета? С това, че унищожиха българската държавност и я замениха с колониален васалитет.

С подмяната на хилядолетната ни  култура и етническа самоличност пък вещо се занимава чичко Сорос - навярно от уважение към нас?

За господарите, на които служат такива като Е. Поптодорова, българите са нули - те отдавна са ни зачеркнали. И клептомански се стремят да ни отнемат територията - само тя има значение за тях"

"Опитите на госпожата, отключваща клептоманиакалност по летищата, да ни щипне по бузката, та дано й повярваме, са извънредно плоски. А напористата вълна от карикатури, които всеки ден изливат тонове злост към Русия и презрение към интелекта на българина, постига точно обратен ефект.

Не щем да слушаме малоумията на Тафров ( божичкоо, още го помня на площад Славейков ), на Мони Паси ( кастратор на лъвове), на Дайнов  (кадър на АОНСУ, потомствен комунист), на Слатински, та и на дъщерята на Жельо. Дойде ни в повече. Войнолюбци, вдигнете равнището на агитаторите си! Само с такива палячовци ли разполагате?

Милена Върбанова

*

Изразеното мнение е изцяло лично

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.