Вежди Рашидов като едно фтиче възвести, че е възможна коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и "Български възход"

https://svobodnoslovo.eu/politika/vezhdi-rashidov-kato-edno-ftiche-vazvesti-che-e-vazmozhna-koaliciya-gerb-dps-bsp-i-balgarski-vazhod/26958 SvobodnoSlovo.eu
Вежди Рашидов като едно фтиче възвести, че е възможна коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и "Български възход"

Вежди Рашидов като едно фтиче възвести, че е възможна коалиция ГЕРБ, ДПС, БСП и "Български възход".

Ще обяснят, че това е неизбежно, че "тия другите" не искали (да пристанат на ГЕРБ) и т. н.

БСП е способна на такава стъпка, макар да обеща на избирателите си, че няма да прави коалиция с ГЕРБ. Сега ще запеят друга песен за единствен спасителен изход и прочее.

Като направят Корнелия Нинова вицепремиер, работата готова. Тази партия се сви до едно малко ООД с толкова малко дялове, че на всеки съдружник се намира по един пост в министерства, бордове и др. институции. И си се крепят като бутикова партия със 100-годишна история.

Това ще е правителство на прикриване на досегашните кражби и от магистрали, и от граници, и от рекет, и от хазарт, и подкупи откъде ли не. За много милионни става дума, не за едно чекмедже. И към досегашните от ГЕРБ и ДПС ще се присламчат на масата огладнелите от БСП и новият гладник "Български възход". И всичко това охранявано от прокурорската власт.

Такава нагла коалиция поне е сигурно, че ще създаде истинска опозиция, която след това ще спечели достатъчно на избори.

(ПП Възможно е също изказването на Рашидов да е форма на натиск да дадат третия мандат на ДБ и да се споразумеят с ПП, за каквото споразумение се изказа и Христо Иванов).

Иван Бакалов

2 Коментара

ИвайлоК

преди 10 месеца

За мен проблемът не е какво е възвестил/или не, В.Рашидов. Проблемът е, че в България т. нар. "мултаци" (начело с мултак №1 - В.Рашидов) нямат свършване. И са неизкореними от властта. И тогава как да не чакаш войната като единствения шанс за нас, българите, да се изреже този социален тумор...?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.