Видно от устава на партията там всичко е Вожда. Другото е просто фон пред който Вожда блести

https://svobodnoslovo.eu/politika/vidno-ot-ustava-na-partiyata-tam-vsichko-e-vozhda-drugoto-e-prosto-fon-pred-koyto-vozhda-blesti/140975 SvobodnoSlovo.eu
Видно от устава на партията там всичко е Вожда. Другото е просто фон пред който Вожда блести

Ся след като пуснах резултатите от някакво проучване на БТВ от което се вижда, че 41% от феновете на Сектата Възраждане лелеят за въвеждане на авторитарена диктатура в България (разбирайте диктатура на Възраждане с главен диктатор Коци), един куп от сектантите скочиха да ми обясняват колко невярно и каква клевета било това. (те тая думичка клевета много я обичат и винаги я ползват за всичко, което не им изнася).

Та главният аргумент е, че Коци никога, ама никога не е казал, че иска да въвежда диктатура в България. Ами то и Хитлер не е казвал, че ще въвежда диктатура в Германия ама на ... въвел.

А както казваше един стар и мъдър човек, не слушай какво някой ти говори, а гледай какво прави. 

Та понеже Сектата не е отвчера на политическия пазар вече има достатъчно много материал за наблюдение за да се види какви ги творят.

А това което творят е:

1. Възраждане е най-авторитарната вождиска партия в целия политически спектър. Дори ГЕРБ и Баце изглеждат като развити и утвърдени демократи.

Видно от устава на партията там всичко е Вожда. Другото е просто фон пред който Вожда блести. Всички решения се взимат еднолично, без нужда от консултации с никой и се спускат за изпълнение. Партийната маса има едно единствено право - незабавно да изпълнява. Всеки опит за опониране се наказва с репресии и гонене. Няма друга партия, която поради негодувание от нейни структури да е затривала неведнъж цели структури в различни населени места.

2. Абсолютно недиалогичен политически субект, който в момента в който някой не му скача по свирката го избива на агресия, а понякога на насилие. В повечето обществени прояви агресията и насилието са водещи, като се подкрепят от самия им Вожд (макар и мълчаливо).

3. С другите партии действат по същия начин. Всеки несъгласен с тях е тормозен и репресиран по всякакви начини. Видяхме как се режат и жици на микрофони, как се пюят (пряко) опоненти, как се налита на бой.

4. Като внесени законопроекти основна характеристика е репресивните и санкционни мерки. Емблема на Възраждане е побългареният америркански закон ФАРА, който като приложение в САЩ винаги е бил чисто и просто политическа бухалка за елиминиране на неудобни. Обяснението, че това бил американски закон не е аргумент, че той е антидемократичен и е сегрегационен. Друг връх в законодателната им дейност са предложените в миналия парламент промени в НПК, които явно са копирани от НПК-то на БКП от 1956 г., отменени по-късно от Партията, като прекалено крайни. В други внесени проекти също се установява погазване на основни човешки права. Изобщо Правовата държава не е приоритет на Възраждане. Но няма и как иначе дае при партия, която е учредена в нарушение на законите.

5. Възраждане е партия на омразата. Там мразят джендърите, мразят хомосексуалистите (с изключение на Евгени Минчев), соросоидните глобалисти (с изключение на Папазов), грантаджийте (с изключение на жената на Копейкин). Мразят циганите (с изключение на Вожда), мразят микрантите и бежнците. Мразят чужденците (с изключение на Митрофанова), мразят различните. Мразят всички мислещи, както и всички, които по една или друга причина не ги харесват и припознават.

Та ако някой си мисли, че Коци ще управлява държавата по различен начин от партията си и че това не е прекрасната амалгама за една авторитарна диктатура, то тогава вероятно и мисли, че Хитлер е хуманист, а Владо Кузов просто обича да се радва на дечица и да ги щипе по бузките.

Даниел Божилов

33 Коментара

Ачо

3 weeks before

Автократ,вожд,диктатор:Питам:По-лоши ли са те от колонизаторите,които завладяха Европа, Африка,Сега се опитват да завладеят Азия и изсмукват ресурсите им.България няма собственост. Завладяна държава без собствена банка,без енергетика,без медии,без телекомуникации,без големи търговски вериги,без бензиностанции.Предпочитам диктатурата пред колонизаторите.

Коментирай

Yoyo

3 weeks before

Ега ти диарията.

Коментирай

Глас от народо

3 weeks before

Вай ,вай ,вай. Каква гнусна филипика по адрес на най-милейший ни д-р Костя новий ни Данко. А аз го мислех тоз Божилов за прогресивен.

Коментирай

Колко

3 weeks before

Шекела получи за написаното ?

Коментирай

хамалин

3 weeks before

(1. Възраждане е най-авторитарната вождиска партия в целия политически спектър. Дори ГЕРБ и Баце изглеждат като развити и утвърдени демократи.) това е и станах на чуденки,защо баааааатеНибойку,Буци,Пунтъ-Маръ. Приматъ,Прани гащи,Мутрата, Бай хай, Пожарникаря,Баце,само по прякорите ще разберете кой е управлявал бг. възраждане и костадинов може да са всякакви, но тук вече обяснението защо сме го имали и го има борисов лъсна с бяла светлина. възраждане никога няма да управляват,но бойку ще е вечен с такива драскачи

Коментирай

Боги

3 weeks before

Много силна реч на омразата! Давай, Божилов, ясно е, че и на теб Коце ти е изял лебецо, че и мръвката ти е отмъкнал. С написаното лъсва цялата ти прикрита просташка същност. Виждам как се надуваш като балон пълен с л...а и само едно докосване може да те спука. Жалко за околните. Но идват избори, затова се активизират всички лумпени да лаят срещу Възраждане, готови да услужат на амбасадата за жалки грантове.

Коментирай

Ей , изпуснал си

3 weeks before

Още един,,компромат,, за Възраждане , че ще участват с делегация на форум на БРИКС ,на 26-27 август в Москва , който ще включва и интерпланетарен форум. Това е още един много грешен ход за ,,демокрацията,, ,ха ха ха...

Коментирай

Така като следваме

3 weeks before

Логиката на събитията, щом Възраждане е ,,патерица на ГЕРБ , излиза , че Бойку изпраща ,,емисари,, в БРИКС , ха ха ха... Предполагам, че ,,афтора,, вече е подготвил донос до една ,,демократична хамериканска служба,, как Бойку участва във форум на БРИКС... , ха ха ха.. Другото , явно щом искаш да участваш във такъв форум си ,,нацист,, , ха ха ха..

Коментирай

И ,,Ся,, , Божилов да ти кажа..

3 weeks before

След като изчетох ,,това,, , този ,,бълвоч,, на омраза ,който се е излял от сърцето ти , се убедих-,,Да! Подкрепям с българското си Сърце , пробългарската Партия Възраждане!,,

Коментирай

аналитичка

3 weeks before

Опитах се да направя анализ на прочетеното и си признавам, че доста се затрудних. Бликналият гейзер на омразата и соченето с пръст вероятно са провокирани от ясно чувство на тревожност и заплаха. Дали авторът не възнамерява да се включи в изборната надпревара и усеща Костадинов като естествен враг? Тогава е обяснимо писането на измислици. Интригата е важна част от менюто на подлеците. Те предпочитат да удрят в гръб, за тях не съществува честна борба.

Коментирай

Майна

3 weeks before

Във Великобритания арестуваха Ричард Медхърст.. ,,Когато Ричард Медхърст може да бъде арестуван на лондонско летище за „изразяване на мнение или вяра, които подкрепят забранена организация“, ние знаем, че свободата е мъртва и журналистиката вече не съществува. Всичко, което днес е позволено на западните журналисти, е да подкрепят официалните лъжи в официалните разкази, които се използват за конструиране на фалшивата реалност, в която живеем. Вече нямаме BBC, New York Times, London Times, ABC, NBC, CBS, за да държим правителството отговорно. Това, което имаме, са министерства на пропагандата, които подкрепят официалните разкази. Работата на западните медии е да лъжат хората от името на властта, която ги управлява.

Коментирай

Раф

3 weeks before

Божилов, имаш свежа мисъл, т.е. вероятно спиш на течение. Няма лошо. Алармираш за опасна партия и опасен вожд. Похвално! Осветяваш истинските демократи-ББ най-вече, хвала им! Обичаш соросоидите с изключение на Папазов, обичаш педерите с изключение на Минчев. Защо мразиш Папазов и Минчев? Признай кой е по-добър-Хитлер или Костадинов! Не мълчи!

Коментирай

Петров

3 weeks before

Като прочетох заглавието на този материал, реших, че авторът ще ни цитира точки от устава на Възраждане. Обаче се оказва, че това са просто едни повърни. С какво е известен Добри Божилов?

Коментирай

Йорданов

3 weeks before

Добри Божилов е просто един подлец!

Коментирай

Ася

3 weeks before

Тъп и силно пристрастен коментар. Да, има верни неща, но очевидно т.нар. автор не умее да приоритизира. Така и непосочва тези, които могат да направят (и правят) най-големите поразии, а се вторачва в Костадинов. Явно си има лични причини.

Коментирай

Димитрова

3 weeks before

Можех да подмина мълчаливо извержението на Даниел Божилов, както правя с драсканиците на Елена Гунчева, но лъжците трябва да бъдат наричани с истинските им имена. Когато прочетеш толкова огромни лъжи на куп, не трябва за мълчиш, а да ги заклеймиш. Защото дотук се докарахме с измамното премълчаване на истината, защото по-умният отстъпва, нали, и оставихме лъжците и манипулаторите да доминират. Неуважаеми, Божилов, лъжите няма да Ви превърнат в аристократ. Напротив, плебейското Ви "АЗ" демонстрира присъствието си във всяка Ваша дума. Надявам се да прочетете отзивите и да се замислите, дали някъде Вие не бъркате.

Коментирай

jvg

3 weeks before

Имаше едно журналистическо разследване на Васил Иванов, което рязко спря. Сериозно ли вие, симпатизантите на Възраждане /моите уважения за вижданията и разбиранията ви/, привиждате този имитатор на Сидеров като вожд и учител? Идеите са добри, ама изпълнението е никакво.

Коментирай

Раф

3 weeks before

Димитрова, този който се е замислил преди да се продаде след това няма да го направи.

Коментирай

Канадец

3 weeks before

На мен не ми влияят подобни пасквили, защото зная, че са поръчкови. Аз, моето семейство и близките ми приятели ще гласуваме за Възраждане. Всеки сам си преценЯ, както се изразява един мой сънародник. :-)))

Коментирай

Танев

3 weeks before

Прав е Божилов ,само дето надценява костя . То ,съществото е дребна мижитурка и кокошкар и разбира се гербаджийска изтривалка

Коментирай

Калеко Алеко

3 weeks before

Аз съм таксиджия, завършил СУ, не Югозападния, нито Пловдивския. Фен съм на Възраждане, защото съм тъп, неграмотен, ограничен, недодялан, селяк, простак, мутра, путинист, рубладжия, ватенка, валенка и всичко друго, за което се сетите, само не и евроатлантик. Видях светлия образ на вожда и 20 коментара, и си помислих, че вече сте го разкостили, та побързах да се притека на помощ, малко преди погребението. НО... с изумление почетох коментарите и ме завладя едно усещане да свобода и надежда. Рекох си, българите се пробуждат, виждат коя партия е истинска и кой величаво ги излъга. Та чуйте думите на таксиджията - преборете се с леността, предразсъдъците и натрапените лъжи и изберете Възраждане.

Коментирай

М. Тодоров

3 weeks before

Коцето Копейкин е толкоз патриот, колкото пачата свинска е компот!

Коментирай

Пешо

3 weeks before

Ами, Калеко Алеко, че ти в първото изречение си очертал вярно и правдиво целия си одиозен образ - тъп, неграмотен, ограничен, простак, мутра, путинист, ватенка. Хилядите нормални, не вгъзрожденици хора ти благодарят за тази откровеност и реализъм на автопортрета! Бъди все така трезв и обективен в оценките си и на вожда.

Коментирай

Пешо

3 weeks before

Браво ,Калеко Алеко - ти само в едно изречение синтетично и точно си очертал образа си - тъп, неграмотен, простак, ватенка, слагач, мутра! Хилядите нормални хора,които не са вгъзрожденци ти благодарят за откровения и реалистичен портрет. И ти пожелават успех в пресъздаването и на светлейшия образ на Вожда!

Коментирай

Ива Ганева

3 weeks before

Опитвам се да бъда безпристрастна, но има неща, които направо бодат очите. Всичките тролски атаки срещу "Възраждане", включително и статията са написани неграмотно. Хората, изказващи се в подкрепа на тази партия са доста интелигентни и никак не се връзват с опорките на техните противници. Мъчно ми е за Пешо, който не е чувал за ирония и сарказъм. Какво да се прави, когато е проспал годините обучение в училище, резултатите са плачевни. На друго е по-интересно. Нападките срещу "Възраждане" и лидера и́ Костадинов показват колко значима е тази партия, и колко много се страхуват опонентите и́. Има защо. Дори да е бавно и трудно, все повече хора ще осъзнаят необходимостта от независимостта на България.

Коментирай

Синергетик

3 weeks before

Искам да призная, че моята приятелка Галя от посолствоТО нареди всеки ден да се пише само и единствено срещу Възраждане. За целта привлякох като автори Гунчева, Димов, двамата Божиловци и още двама-трима, даже не ги помня сега, ще видя какво пише на лиШчето. Опорките са старите, добавихме темата за 72-та пола, трансджендърите и тяхното онеправдаване, и сравнението с Хитлер. Последната опорка е много важна, защото ще отклони вниманието от нашия приятел Зеленски и всички хитлеристки знаци, символи и бъдещи действия ще хвърлим върху Костадинов. По този начин ще успеем да отклоним около 80 000 гласа от Възраждане и посредством нашите социолози, ще ги прехвърлим на когото трябва. Машините са наши, Информационно обслужване е наше, остава само да занулим Възраждане.

Коментирай

Асен Генов

3 weeks before

Писна ми от моите умнокрасиви френдове. Вместо да изчегъртат Бойко, върнаха го на бял кон. Изпраха и избелиха Феномена и пиха мазно кафе в скута му. Ами това си е двойно предателство. Мисля да се ориентирам към Възраждане, само те си държат на думата и не влизат в токсични колаборации. Не ме мислете за прост керамик, аз всъщност съм готов политик.

Коментирай

До Танев, М. Тодоров и Пешо

3 weeks before

Пазете се от птиците, когато излизате навън. Те обичат червеи.

Коментирай

Въх, какви инсинуации))

3 weeks before

Еми аз пак не разбрах чия патерица са Възраждане - на ГЕРБ, на ДПС или на ПП/ДБ? Кой най-сетне ще ме светне? Или понеже не са ничия патерица, дай да си чешем езиците, ха-ха.

Коментирай

pam

3 weeks before

Ивелин Михайлов каза в едно интервю, че лично пред него Копейкин е получил 5 млн лв от хора , за да лобира за тях. Тези 5 млн ги е получил ма траншове. Защо никой журналист не задва този врпрос на Коцето и прокуратурата защо не се самосезира и да привика Ивелин Михайлов да разкаже подробно. Фирмата варненска ли е ? ТИМ ли е?

Коментирай

пам ли си, не знам ли си...

3 weeks before

Доказаният мошеник и измамник Ивелин може да каже всичко. Ти вярваш ли му? Трябва да си много не остър, за да допуснеш, че някой може да получи 5 млн. пред свидетели. Коцето не е ахмак, че да вземе пари пред някого. Цялата интрига е да се натопи Костадинов, а Михайлов да се оневини. Ама няма да му мине номера. Ако ти си гласувал за Величие, разбираемо е да си разочарован. Не се доверявай повече на съмнителни типове и на следващите избори гласувай за Възраждане.

Коментирай

Добри Божилов

2 weeks before

Моля обърнете внимание, че авторът е ДАНИЕЛ Божилов, а не Добри Божилов. Аз също мисля, че Костя е измамник, но тази статия не е моя.

Коментирай

Видяхме, видяхме кой е авторът

2 weeks before

Двамата божиловци сте си плюли в устите. Не можете да измислите нищо ново и свястно и затова с разтворени обятия прегръщате финансиране от Сорос, за да подливате вода на Възраждане. Треперете, нормалните българи ще гласуваме точно за тази партия - за Възраждане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.