Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня! Шайка негодници иска да унищожи държавата ни!

https://svobodnoslovo.eu/politika/voyn-bozhinov-pp-db-si-igrayat-s-oganya-shayka-negodnici-iska-da-unishtozhi-darzhavata-ni/113737 SvobodnoSlovo.eu
Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня! Шайка негодници иска да унищожи държавата ни!

Предложението за промяната на националния ни празник, не само демонстрира българофобския характер на ПП/ДБ, но носи и опасността от разпалването на сериозен граждански конфликт в родината ни.

Войн Божинов

Фейсбук

Предложението за промяната на националния ни празник, не само демонстрира българофобския характер на ПП/ДБ, но носи и опасността от разпалването на сериозен граждански конфликт в родината ни. Формации, като по-горе споменатите, могат да съществуват единствено в обстановка на крайно политическо противопоставяне.

Темата за ролята на Русия в историята ни и пещерният антикомунизъм, винаги са били спасителната сламка за оцеляването на сините утайки, когато губят почва под краката си, а моментът е точно такъв – хората са отвратени от слугинското поведение на коалицията ПП/ДБ-ГЕРБ/СДС+ДПС; от нейната „сглобка“; от борбата за власт сред управляващите, гарантираща обстоятелството, че бюджетът не може да бъде „вързан“.

Предстои или печатането на пари (въпреки борда), или тегленето на заеми, за да се спаси положението. Първите сигнали, че предстои сериозна криза са налице – недоволстват полицаите и учителите.

С наближаването на есента и на местните избори, напрежението единствено ще се увеличава и за да намалят щетите пепейците/дебейците, още от средата на лятото, ни готвят есенно-зимния си сценарий. Този път, обаче, той ще се обърне срещу тях, защото поставя самото съществуване на държавата ни на карта, тъй като техните замисли могат да внесат раздор между християни и мюсюлмани, при едва зарасналите рани от възродителния процес, но и при всеобщия консенсус, че 3 март е свята дата за българите. Ще възникнат и антисемитски настроения, тъй като двама от рупорите на антибългаризма са от еврейски произход. Подобна тенденция вече се забелязва.

Ето защо ПП/ДБ си играят с огъня, а ние, българските граждани, независимо от народност и вяра, се задължени да не допуснем една шайка от негодници да унищожи държавата ни и разбирателството, царуващо нея, водещо до извода, че всички трябва да живеем мирно в най-прекрасното място на света – България!

Епицентър 

2 Коментара

Цветан Петров

преди 4 месеца

То казаното е вярно, но само с констатации няма да станат нещата.... Да, полицаи и учители протестират. Ами присъединете се към тях, подкрепете ги, покажете и оплюйте виновната за халът ни управляваща клика родоотстъпници, немалка част от които небългари - юдеи и турци! Спиш, народе, събуди се и изхвърли боклука! (по песен на Сл. Трифонов).....

Коментирай

Ник

преди 4 месеца

Че те то кога полицаи и учители не са протестирали? От как се помня, все техните заплати са малки, нищо че тази година цял випуск в една гимназия в Пловдив не взе дори със среден 2,5 матурите си по български език и литература. Сигурно защото учителските заплати са неприлично ниски. Това поколение расте. То ще ни управлява след време, ако сме живи. А че в България отдавна живеят освен българи и други етноси е факт. А поведение на обида и плюене по различния им етноса , каквото прави този ВОЙН се нарича дискриминация.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.