ВРЕМЕ Е ДА СВАЛИМ КИРТА!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vreme-e-da-svalim-kirta/113716 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕМЕ Е ДА СВАЛИМ КИРТА!

Киро Имбецило внася поправки в Конституцията. Напира прякорът му да стане Киро Конституционалисто. Какъвто е кривоуст, едва ли може да произнесе тая дума.

Предложението, което особено гъделичка самолюбието му, е промяна на Националния празник на България. Човекът с всички сили и по всички начини "продължава промяната". Дали пък иска да съчетае Националния празник с именния си ден?

Не, Имбецило не е кръстен на Св. Кирил Философ. Не е наречен и на Кир Велики. Името ПростоКирово иде от "кир" - кържа, мръсотия.

Кирта - кържата, мръсотията, яхна България и ще я закопае.

Време ни е да се изкъпем, българи - да свалим кирта от себе си. Защото мършите, които ни яхат, страшно вонят.

Милена Върбанова

7 Коментара

Да си го кажем направо

преди 9 месеца

Нашите законотворци са набрали такава евроатлантическа скорост, че са готови да гласуват и най-бруталната и/или малоумна идея, само и само за да се докажат пред господарите. Утре ако им хрумне, че е по-европейско всички да носим зелена коса и розови дрехи, ще го гласуват. Вече нямат спиране. Всичко е загубено!

Коментирай

Това се носи в сърцето

преди 9 месеца

Ами, ще стане като с ''дезинформацията'', хората ще го празнуват още повече, та макар и неофициално. Колко му е да се сложи по една значка ''Аз празнувам 3-ти март'' или нещо подобно, една тениска, шапка и т.н. с подобен надпис, да се носят знаменца на този ден. Цветя на паметниците също могат да се слагат съвместно с освободителите ни и да се четат Вазовите стихове. За да сменят празника им трябват 3/4ти от гласовете при първо гласуване и 2/3 при второ, ако не се стигне при решението при първото-справка'' Конституция на Република България'' намира се много лесно на интернет, не е много дълга, добро четиво за обща култура. Ако греша,моля юристи да ме поравят.

Коментирай

Хаджи Минко

преди 9 месеца

КИРчо, да ви шибат всички манафи и теб и Боко ТИКВАта и Мустафа КАРАдагойбъ и Ристю ПОЯЛНИКа и Атанас ГНОМа! Национални ПРЕДАТЕЛИ сте всички, ДАВИЕБАМАЙКИТЕ!

Коментирай

[email protected]

преди 9 месеца

Ще дойде време когато ще трябва пак да се освобождаваме - сега от тия тиквеници- предатели и рушители на държавата ни .

Коментирай

Vito

преди 9 месеца

Викам ти Кире за да не ти кажа куре

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.