ВСИЧКО СВЪРШИ, ДРАГИ МИ, МАРКОВ. СЕГА ОСТАВА ХОРАТА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ТЕЗИ КАТО ТЕБ, НАТЕГАЧИТЕ НА БОРИСОВ

https://svobodnoslovo.eu/politika/vsichko-svarshi-dragi-mi-markov-sega-ostava-horata-da-ne-zabravyat-tezi-kato-teb-nategachite-na-borisov/14604 SvobodnoSlovo.eu
ВСИЧКО СВЪРШИ, ДРАГИ МИ, МАРКОВ. СЕГА ОСТАВА ХОРАТА ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ТЕЗИ КАТО ТЕБ, НАТЕГАЧИТЕ НА БОРИСОВ

Завършеният тапунгер Георги Марков се възмутил във фейсбук, че Меркел и Макрон не се обадили посред нощ на Борисов за да го подкрепят.

Абе, клепоух олигофрен, Меркел и Макрон никога повече няма да застанат до Борисов. Те да не са луди?! Да се снимат или говорят с някого, на когото всички световни медии са показали снимки от нощното шкафче пълно с евро?!

Ти, Марков, знаеш ли какво означава “Льо Монд” да те определи за мафиот?! Имаш ли въобще някаква бегла идея? Знаеш ли какво означава “Гардиън” и “Индипендънт” да пуснат снимките от чекмеджето на Борисов?! Това не са медии бе, г-н конституционен смешник, това са институции! Същите тези журналисти криха в продължение на месеци Сноудън в Хонг Конг, преди да публикуват историята му бе, смешко. Криха го от ЦРУ и АНС, а не от Спиридонов!

Всичко свърши, драги ми, Марков. От месеци се знае, че всичко свършва. Сега остава единствено хората да не забравят тези като теб, натегачите на Борисов. Но, няма страшно, най-малкото аз съм тук. Имам списък, подробен. За да ви помнят всички. Дълго време.

Васил Петев

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.