Вярно, и аз мога да кажа, че Боко е лапнал поне 3 милиарда, а всяка цека може да каже колко души е убил Боко, щото тъй се говори по дуварите

https://svobodnoslovo.eu/politika/vyarno-i-az-moga-da-kazha-che-boko-e-lapnal-pone-3-miliarda-a-vsyaka-ceka-mozhe-da-kazhe-kolko-dushi-e-ubil-boko-shtoto-tay-se-govori-po-duvarite/15210 SvobodnoSlovo.eu
Вярно, и аз мога да кажа, че Боко е лапнал поне 3 милиарда, а всяка цека може да каже колко души е убил Боко, щото тъй се говори по дуварите

В. Сега: „Каква оставка? На кого? Защо?“

Така отговори пред БНТ вицепремиерът Томислав Дончев на въпрос защо няма никакви оставки след „Фейсбук“ съобщенията на обвинения в 18 престъпления бизнесмен Васил Божков, който се е установил в Дубай. В поредица свои изяви в социалните мрежи Божков обвини финансовия министър Владислав Горанов, премиера Бойко Борисов, председателката на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова и други, че са му отнели лотарийния бизнес, след като е отказал да им го даде доброволно. Божков твърди също, че е давал милиони като „такса спокойствие“ на премиера и финансовия министър.

Той добави, че няма никакви доказателства на думите на Божков и затова не може да има никакви оставки. „И аз мога да кажа, че вие сте взели 10 000 лв. от мен“, обърна се към водещата вицепремиерът.

Вярно, и аз мога да кажа, че Боко е лапнал поне 3 милиарда, а всяка цека може да каже колко души е убил Боко, щото тъй се говори по дуварите.

Томислав Дончев правилно опровергава „18 те обвинения“, очевадно базиращи се на: „и аз мога да кажа“.

Иначе, „такса спокойствие“ и такса „помагайте“ няма, само шехерезади и особени форми на главите ма’ат гащи забогатели, благодарение на майките и тъщите си.

Когато дойде ред на видео и аудио записите обаче, със сигурност някои ще гледат като Тодор Живков на пленума на 10 ноември 1989 година.

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.