ВЗИМАТ ИМУНИТЕТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ЗА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/vzimat-imuniteta-na-liceto-boyko-metodiev-borisov-za-korupciya-v-osobeno-golemi-razmeri/110487 SvobodnoSlovo.eu
ВЗИМАТ ИМУНИТЕТА НА ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! ЗА КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ!

АФЕРА единствена го написа още преди дни – че в петък, днес, 19 май т.г. започва … мазалото!

Е, днес абсолютно умишлено ви забаламосахме от сутринта малко с дните /не, че и другата седмица няма да следват екшъни/, но това беше за заблуда на врага, и без това посран от шубе.

АФЕРА категорично написа и че Гешев няма намерение да се отказва от нито една от думите си, изречени на 15 май т.г., когато скъса оставката, И с която го изнудваха.

От сутринта „политическия боклук“ трескаво, със скоростта на светлината прие на първо четене закона на синчето на майка си /и на Радевия Копринков/ министър Крумчо, с който истерично се бърза да бъде елиминиран Гешев.

Бързаха, защото усещаха ЖЕГАТА зад ъгъла.

Малко преди искането на имунитета на Борисов от страна на прокуратурата, той проведе внезапна среща с ПП/ДБ на която вероятно е молил да гласуват против взимането на имунитета му, дочувайки какво има да му се случва.

Днес, петък, 19 май т.г., в късния следобед на лицето Бойко Методиев Борисов, заради корупция в особено големи размери, всеки момент ще бъде поискан имунитета, който има като депутат.

Очаквайте пълни подробности в АФЕРА.

Afera.bg

2 Коментара

Иванов

преди 6 месеца

Съвсем сигурно народът, будният, очаква тази развръзка. Тя обаче не може да се осъществи без благословията от посолството. А то в момента иска правителство, може би без ГЕРБ, но може би с ПП, на какъв вариянт отиват от Козяк ще разберем в понеделник може би. Във всеки случай нашата територия все още им е нужна, както и възможността да ни напъхат в огъня на войната си с Русия, ще е достатъчно и условно участие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.