Яка шуробаджанащина и лют скандал в ПП заради Петков и фаворитката му Деница

https://svobodnoslovo.eu/politika/yaka-shurobadzhanashtina-i-lyut-skandal-v-pp-zaradi-petkov-i-favoritkata-mu-denica/130659 SvobodnoSlovo.eu
Яка шуробаджанащина и лют скандал в ПП заради Петков и фаворитката му Деница

Истински резил се разиграва в редиците на „Продължаваме промяната“ (ПП) в последните дни. Причината са наближаващите евроизбори и борбата кой да бъде нареден в предни позиции, пише Трибюн.бг.

Отлично информирани източници споделят, че съпредседателят на ПП държи близки до него хора да заемат по-предни места.

По време на конгреса на „Промяната“ се заформил скандал с гласуването на листата. При гласуване се оказало, че Кирил Петков не е доволен от резултатите.

А причината е, че неговата фаворитка Деница Симеонова.

Именно тя разпалено защитава Петков от парламентарната трибуна при всяка възможност и го нарече мило „Просто Киро“.

Тъй като резултатът на Симеонов не бил задоволителен за Петков, той искал ново и ново прегласуване, за да може тя да заеме по-предни позиции.

Според новото гласуване Даниел Лорер е заел втора позиция, Деница Симеонова се е изкачила от първоначалната пета позиция до трета в листата, следвана от Настимир Ананиев, който пък е изпаднал от третото място.

Припомняме, че от „Промяната“ са съставили своята листа за евроизборите, но без партньорите им „Демократична България“ (ДБ) да знаят за нея или най-малкото да е било обсъдено.

Източници споделят, че от ДБ са изключително ядосани.

Така според съвсем прясното гласуване на „Продължаваме промяната“ се оказва, че първите места са изцяло заети от техни кадри, а за „Демократична България“ остават съвсем неизбираемите.

По последна информация и поредното гласуване листата на ПП за евроизборите изглежда така:

1. Никола Минчев

2. ДБ – все още не е решено кой

3. Даниел Лорер

4. Деница Симеонова

5. Радан Кънев

6. Ицо Хазарта

7. Искрен Митев

blitz.bg

6 Коментара

nene

преди 1 месец

Нямаше да е човешко и християнско да не вреди кръстницата си. Не го упреквайте и за това!

Коментирай

Чичо

преди 1 месец

Кръстницата му го е кръстила наопаки!

Коментирай

Един въпрос

преди 1 месец

Кирето искал да уреди с избираемо място кръстницата. Аз като я гледам, доста хубавичка ми се види и не ми дава мира един въпрос: Дали Кирето си я поебва или да?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.