Йотова: Не съм оптимист за правителство, надявам се на папка със сериозен Министерски съвет

https://svobodnoslovo.eu/politika/yotova-ne-sam-optimist-za-pravitelstvo-nadyavam-se-na-papka-sas-seriozen-ministerski-savet/129623 SvobodnoSlovo.eu
Йотова: Не съм оптимист за правителство, надявам се на папка със сериозен Министерски съвет

Бих била наистина много доволна, ако получим папка със сериозен Министерски съвет, с отговорни хора - знаещи и грамотни, които ще работят за всички нас и няма да работят за себе си.

Това коментира вицепрезидентът Илияна Йотова пред журналисти в Одрин.

По отношение на правителството винаги съм казвала, че България има нужда от стабилно правителство, заяви Йотова и добави, че не е оптимист за съставянето на кабинет.

Смятам, че уважението, което дължахме на патриарх Неофит, накара тези дни политиците да бъдат по-смирени. Да избегнем политическите коментари. Има моменти в живота, в които трябва просто да сведем глава, коментира вицепрезидентът.

Нека никога повече да няма кървави писма за министри, чистки, нека да видим какви са реалностите с бюджета, защото консултациите показаха между политическите партии, че това което се показва публично като бюджетни параметри не е истина. Надявам се да дойдат с пълна папка, посочи Йотова.

По думите ѝ това са "може би най-тайните консултации в рамките на един бъдещ кабинет и това не прави чест". Правителството не функционира само за себе си, то трябва да работи за всички нас и трябва да бъде видимо как се конструира и върху какви принципи, заяви Йотова.

Тя посочи, че не се говори за политика, решения, за това какво следва на другия ден. Говори се за постове, за хора, за разпределение, за проценти, за надскачане вътре в сегашния кабинет. Всичко това говори за нестабилност, каза Йотова.

Според нея тази нестабилност, за съжаление, не е само лош знак за нашите европейски партньори, но и прави всички нас много несигурни.

По-рано днес вицепрезидентът Илияна Йотова откри в българската църква „Св. Георги“ в Одрин барелеф на отец Александър Чъкърък. 

https://epicenter.bg/

2 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Мъж се връща от дълга командировка. От вратата право в спалнята и див с*кс. Отпред, отзад, отгоре, отдоле, на Ге, на Бжъ... Огладнял отива в кухнята и какво да види? Ми тя жена му там! Бърка в няк'ва тенджера с черпака. - Баси майката!!! Аз кого таковах в спалнята? Търчат и двамат в спалнята и гледат тъщата се опънала на леглото... доволна - предоволна, та чак мърка като котка. - Мамо ма! - вика жената, - Що мълча, а не му се развика? Тъщата: - Ааа!!! Aз с тоз простак не говоря!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

- Какво ще желае госпожата? - 2 килограма от онези телешки стекове. - Ще си позволя да Ви предложа да замените месото с риба... По-полезна е. Има в пъти повече фосфор. - Купувам месото за мъжа ми. Протеини му трябват. Предпочитам да му стърчи. Не държа да му свети.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.