Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях

https://svobodnoslovo.eu/politika/yotova-nedoverie-v-sluzhbite-izkazvat-hora-koito-iskat-da-slozhat-raka-varhu-tyah/116952 SvobodnoSlovo.eu
Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях

„Преди 115 години първостроителите на съвременна България ни дадоха един чудесен пример за единство, за това какво означава национална кауза и как я постигаш. Това е пример и модел, който не увяхва с времето и не остарява. Той трябва да е пример и модел и за всички нас”. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

„Недоверие в службите изказват хора, които, очевидно, искат да сложат ръка на тях и за първи път в най-новата ни история да има много сериозен политически отпечатък върху българските служби за сигурност. Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това”, добави още тя.  

Евроком 

2 Коментара

Глас от народо

10 months before

М да,не си дава льотчика играчките. И затова е всичката тази дъндания. И Божков прилъгаха да си дойде. И зърнарите подкукуросвани. И сега тъз красавица съска.

Коментирай

Борис

10 months before

"Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това”, добави още тя." Аз пък съм сигурен,че Шапчо ще направи всичко,що му нашепне Галя от Посолството!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.