Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях

https://svobodnoslovo.eu/politika/yotova-nedoverie-v-sluzhbite-izkazvat-hora-koito-iskat-da-slozhat-raka-varhu-tyah/116952 SvobodnoSlovo.eu
Йотова: Недоверие в службите изказват хора, които искат да сложат ръка върху тях

„Преди 115 години първостроителите на съвременна България ни дадоха един чудесен пример за единство, за това какво означава национална кауза и как я постигаш. Това е пример и модел, който не увяхва с времето и не остарява. Той трябва да е пример и модел и за всички нас”. Това заяви пред журналисти вицепрезидентът Илияна Йотова.

„Недоверие в службите изказват хора, които, очевидно, искат да сложат ръка на тях и за първи път в най-новата ни история да има много сериозен политически отпечатък върху българските служби за сигурност. Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това”, добави още тя.  

Евроком 

2 Коментара

Глас от народо

преди 7 месеца

М да,не си дава льотчика играчките. И затова е всичката тази дъндания. И Божков прилъгаха да си дойде. И зърнарите подкукуросвани. И сега тъз красавица съска.

Коментирай

Борис

преди 7 месеца

"Аз съм сигурна, че президента Радев няма да допусне това”, добави още тя." Аз пък съм сигурен,че Шапчо ще направи всичко,що му нашепне Галя от Посолството!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.