За първи път нямам нищо против вятър от Банкя да отвее шарлатанското лоби

https://svobodnoslovo.eu/politika/za-parvi-pat-nyamam-nishto-protiv-vyatar-ot-bankya-da-otvee-sharlatanskoto-lobi/119992 SvobodnoSlovo.eu
За първи път нямам нищо против вятър от Банкя да отвее шарлатанското лоби

Не, че нещо, ОБАЧЕ ........

Като гледам като страничен наблюдател Баце твърдо е решил им дръпне шалтера и май не само в София. Един приятел във Фейсбук "разкри" намеренията на ВасЕто от ДеСето да намери и използва танковете на чичА си Петър Младенов 😂, само дето Т-34 от Втората световна война срещу самолетоносач и атомен ледоразбивач не се получава някак си. Не са от една категория.Има още два, три дни до неделя и за това трябва да се оглеждаме дали някоя совалка последно поколение няма да извади ВасЕто барабар с ДеСето от орбита. Баце не прощава, честолюбив е, злопаметен и хитър като лисица. Арестът под въздействието на кристали и обилни количества алкохол нЕма да го прости никогаШ. Нищо чудно да държи нещо в ръкава за последния момент и да ги довърши с "шат на патката главата". Пък нека си скачат без глава! 

За първи път нямам нищо против вятър от Банкя да отвее шарлатанското лоби. Признавам си го тежкия грях, ама не мога да се удържа. И аз съм злопаметна и не съм идеална. Да се размотаваш вечер по площада, само за да си правиш селфита, докато ние давахме дежурства по палатки и след това да прегърнеш в дружеска топла прегръдка Бацето не ми предизвиква топли чувства. Тъкмо напротив!

.Ами, искам да те смачкат, НЕЗАВИСИМО КОЙ. С него ще се оправяме след това.

Ще поживеем, ще видим!😏


Валентина Милова

3 Коментара

moitoi

преди 6 месеца

При положение че ПП-ДБ не спечелиха НИКЪДЕ в България Въпросът е ...КОЙ ги избра в ПАРЛА-МЕНТА ??? МАШИНКИТЕ-принтери е- ОТГОВОРА !!!

Коментирай

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

преди 6 месеца

Бойко Борисов: Няма да призовавам да се гласува за кандидата на ПП-ДБ! Ваня Григорова е по-добрият избор от Вася Терзиева.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.