Зеленски, Денков и Габриел са разговаряли за сигурността и отбраната

https://svobodnoslovo.eu/politika/zelenski-denkov-i-gabriel-sa-razgovaryali-za-sigurnostta-i-otbranata/112816 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски, Денков и Габриел са разговаряли за сигурността и отбраната

"Изразихме солидарността си с Украйна и украинския народ", заяви вицепремиерът

Вицепремиерът Мария Габриел, премиерът Николай Денков и украинският президент Володимир Зеленски са обсъдили темите сигурност и отбрана по време на съвместната им среща в Министерския съвет.

"Темите сигурност и отбрана бяха акцент на съвместната ни среща с премиера на Република България акад. Николай Денков и президента на Украйна Володимир Зеленськи. Изразихме солидарността си с Украйна и украинския народ", пише Габриел във фейсбук профила си.

trud.bg

9 Коментара

Глас народен

1 year before

Тримата глупаци на снимка за спомен!

Коментирай

И.Тотев

1 year before

Наркоман, Червей и Овца.

Коментирай

!!!!

1 year before

България има нов, назначен отвън държавен глава, който пристигна с българския правителствен самолет, за да пожъне васална подкрепа от управниците на територията, да получи оръжие и да отнесе ядрените ни реактори.

Коментирай

Генчо Гунчев

1 year before

Денков и Габриел, вие сте НЕНОРМАЛНИ! За да изразите солидарност с украинския народ, за да му помогнете или спасите, на първо място трябва да работите за да спре войната! А, това може да стане само като оковете госта ви! А, вашата солидарност ще се изрази в още украински трупове.

Коментирай

П. Василев

1 year before

Какъв президент на държава може да бъде клоунът - наркоман Зеленски?! Този нагъл евреин, брадясъл и облечен с тениска е пародия на държавен глава! Назначен е за такъв от американци, израелци и англичани, които умирайки, бутат света към Ядрена война!

Коментирай

Сенека

1 year before

Клоунада! Това изобразява фотографията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.