ЦСКА: Да си върнем футбола! 11 години предрешена битка стигат!

https://svobodnoslovo.eu/sport/cska-da-si-varnem-futbola-11-godini-predreshena-bitka-stigat/110590 SvobodnoSlovo.eu
ЦСКА: Да си върнем футбола! 11 години предрешена битка стигат!

От футболният клуб ЦСКА излязоха с декларация след скандалния мач в Разград срещу отбора от Делиормана „Лудогорец“, завършил 2:2. Този резултат бе „постигнат“ с голямото съдействие на съдията Георги Кабаков. Този човек даде всичко от себе си ЦСКА да не победи. Макар теоретично „червените“ да имат още шансове за титлата, мачът в Разград в голяма степен предреши първенството.

Ето какво написаха "армейците":

"Не ще сведем глави, не ще се предадем!

Независимо от базпардонността, с която се управлява българският футбол, вярваме, че рано или късно всеки получава заслуженото.

Обнадеждаващо е, че вече не сме сами и не сме единствените, които търсят справедливост. Все повече отбори, специалисти и футболни експерти събират смелост да се изправят срещу ОПГ-то, властващо над футбола у нас.

Място за страх няма! Футболът - това сме ние, не те!

Време е да обединим сили, за да си върнем играта, да върнем феърплея, да върнем интригата.

11 години предрешена битка стигат."

Дали Борислав Михайлов, все още президент на БФС и Кирил Домусчиев, собственик на „Лудогорец“ ще обърнат внимание на декларацията на ЦСКА е без значение. Стотици хиляди българи видяха гаврата в събота в Делиормана. Накрая ще стане като в прокуратурата – циреят ще се спука и всички ще станем свидетели на гноясалия футболен съюз… Тогава и прокуратурата няма да е зад Михайлов и Домусчиев.

https://frognews.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.