Ганчеви се оттеглят от управлението на ЦСКА. За мен лично това е отлична новина

https://svobodnoslovo.eu/sport/ganchevi-se-otteglyat-ot-upravlenieto-na-cska-za-men-lichno-tova-e-otlichna-novina/132889 SvobodnoSlovo.eu
Ганчеви се оттеглят от управлението на ЦСКА. За мен лично това е отлична новина

Ганчеви се оттеглят от управлението на ЦСКА. За мен лично това е отлична новина. Те просто не успяха да оправдаят очакванията на червена България. По няколко направления.
На първо място, естествено, е липсата на големия трофей - ЦСКА така и не успя да стане шампион. Факт е, че Лудогорец разполага с по-голям бюджет, съдийски комфорт и сателити. Но ЦСКА така и не успя да създаде нито в един момент отбор, за който да се каже, че е изглеждал достатъчно шампионски.

По-големият проблем е, че в ЦСКА така и не се създаде професионална структура, която да функционира адекватно за най-големият български клуб. Създаде се "култура" на търсене на оправдания и плащане за имидж. 
На трето място и най-непростимо лично за мен е обръщането на феновете едни срещу други. Срамните декларации, насочени срещу легенди на ЦСКА и създаването на предпоставките за паралелен клуб, който да се гаври с нас. 
Стигна се до ситуация ЦСКА да излезе в дербито без нито един българин. Макар и да имаме доминация в тях, за мен това си остава срамна страница. 

Най-голямото постижение беше започването на работа по стадиона. Това е събитие от историческо значение, но ще бъде напълно признато едва след като се докара до успешен край. 
Надявам се, че за ЦСКА предстои ново начало. В което има професионална структура на управление, треньорите не се сменят като носни кърпички, футболистите проявяват дисциплина,която подобава на марката на клуба. И най-после да започнем да произвеждаме собствени юноши и да привличаме най-добрите български играчи. 


Да се върне уважението помежду ни като фенове, журналисти, ръководители и футболисти. Както и приемствеността с легендите и иконите на клуба. Надявам се да обърнем нова страница. Имаме нужда от това. А титлата да бъде резултат от качествена и последователна работа!

Тодор Беленски

2 Коментара

К'ъв ЦСКА?

преди 1 седмица

Защо продължавате да говорите за ЦСКА, когато такъв клуб отдавна не съществува? Литекс-Етрополе-София е нещо съвсем различно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.