Как да активираме програмата за лоялност на Покер Старс

https://svobodnoslovo.eu/sport/kak-da-aktivirame-programata-za-loyalnost-na-poker-stars/116903 SvobodnoSlovo.eu
Как да активираме програмата за лоялност на Покер Старс

Когато говорим за казино, винаги първата ни асоциация навярно е свързана с различните видове ротативки, както и разнообразните опции за игра на рулетка. Разбира се, тази част от хазартния свят далеч не се изчерпва само в тези две направления. Доказателство за това е сайтът на Покер Старс, където ще се озовете в своеобразния рай на земята, когато става въпрос за игри на маса. Покерът е любимо забавления за поколения наред играчи, което означава, че редица биха отделили и доста часове от живота си в подобни занимания. Операторът далновидно е създал специална програма, която да възнгради най-лоялните и активни клиенти с подходящи бонуси. Какви са те – разберете в идващите редове.

Как е изградена бонус системата на Покер Старс?

Брандът се е постарал доста изчерпателно да се опита да обясни за какво става въпрос, въпреки че системата е изградена една идея сложна. Всичко започва от трупането на определен брой виртуални точки. Това е само едно от нещата, включени в списъка какво трябва да знаем за Покерстарс, ако искаме да бъдем успешни в своята игра и компанията да ни поощрява със своите награди. Точките са начин за отчитане на вашата активност и успех в играта, което би ви приближило до включване в списъка с ВИП играчи на букмейкъра.

Как да печеля точки?

По същество отговорът е доста прост – трябва да играете и да инвестирате истински средства. Колкото повече рискувате и колкото по-големи суми депозирате и разигравате, толкова по-голям ще е бонусът, който може да получите като чиста стойност. Именно по този начин компанията може да отчете кои играчи са най-отдадени и съответно най-ценни като клиенти, без да се омаловажават усилията на останалите. Всеки ще получи своите, но най-добрите заслужено ще се поздравят с една идея повече под формата на бонус.

Какво представляват бонусите в Покер Старс?

Брандът е съчинил доста любопитна система, включваща сандъчета като своеобразни стъпки към върха на кулата. В този случай черен сандък е най-високата стойност на бонуса, който може да получите. Наградите започват от 0.5 долара и може да стигнат до доста внушителната сума от 250 щатски долара. Разбира се, пътят от първо до последно ниво не е толкова лесен, но с упоритост и постоянство той ще бъде достигнат. За да достигнете черен сандък е нужно да съберете внушителните 100 хиляди игрални точки. Компанията е създала и таблица, която ви индикира колко сандъчета трябва да съберете, преди да смените цвета. Общият брой, от първо до последно ниво, възлиза на цели 34 сандъка, което само по себе си е сериозно число. Само най-постоянните ще получат награда, но пък тя става все по-привлекателна с всяко следващо ниво, до което успеете да достигнете.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.