На какви виртуални спортове може да заложим в Betway

https://svobodnoslovo.eu/sport/na-kakvi-virtualni-sportove-mozhe-da-zalozhim-v-betway/116548 SvobodnoSlovo.eu
На какви виртуални спортове може да заложим в Betway

Модерната реалност ни изправя пред наистина всевъзможни опции за залагане в различните страници на дадена бетинг компания. Знаем, че секциите за спорт и казино са особено популярни и привличат най-голям интерес, но освен тях има и още много, които приковават вниманието на потребителите. Един от находчивите оператори в това отношение е Betway, който е изградил доста атрактивна секция за виртуални спортове, които да разнообразят нашето хазартно преживяване една идея повече. Този тип игри набра доста известност последните години и вече никой не бива изненадан, когато чуе за виртуални хазартни спортове. В следващите редове ще погледнем малко по-детайлно за какво става въпрос.

Какво представляват виртуалните спортове в Бетуей?

На практика това е самостоятелен раздел в рамките на сайта на компанията, където може да открием някои няколко вида виртуални спортни игри, на които може да залагаме. За тези, които са играли видео игри, паралелите са доста сходни. Гемблинг операторът е подбрал пет спорта, които да дават възможност на желаещите да се изявяват. Разбира се, няма как да минем без царя на спортовете, а именно футболът. Там се очаква активността да е най-висока. Алтернативи има и за феновете на колоезденето, конните състезания, надбягването с хрътки и тротинга. Както виждате, подборът е доста специфичен, но въпреки всичко предлага шансове за голяма гама от хазартни играчи, които решат да се престрашат.

Какви пазари за игра има на виртуални спортове в Betway?

Тук всичко е изцяло субективно и отговорът зависи от типа спорт, който изберем. На първо място, може да говорим за залози за голове, краен победител, голмайстор и хендикап, първи отбелязал отбор в дуела, както и точен резултат. Някои от тези селекции може да бъде изпробвана чрез определени бонуси от бранда, които в дадени моменти може да си заслужават напълно усилието. Коефициентите също си заслужават, което би трябвало да стимулира повече клиенти да се опитат да намерят точната формула. Виртуалните спортове в Бетуей БГ обаче далеч не се ограничават само до футбола.

По отношение на пазарите при другите четири вида игри може да отличим залозите за краен победител, които са общи за всички. Системата, избрана от компанията, е относително еднотипна, което обяснява и защо единствената друга опция за игра при колоезденето, тротинга, надбягванията с коне и кучета, е да се избере опция за това кой ще финишира в топ 2. От друга страна, тук ставките поголовно са много високи.

През какви интервали са събитията?

Операторът е направил така, че независимо в коя част от деня се включите на линия, ще има възможност да играете на любимия си виртуален спорт. Всички събития са през интервал от типа на 3-4 минути, така че динамиката е убийствена, съответно и опциите за печалба са големи.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.