Narod.bg зове: Фенове, „поздравете“ Гонзо за резила срещу Литва – 0888 914 009

https://svobodnoslovo.eu/sport/narodbg-zove-fenove-pozdravete-gonzo-za-rezila-sreshtu-litva-0888-914-009/118536 SvobodnoSlovo.eu
Narod.bg зове: Фенове, „поздравете“ Гонзо за резила срещу Литва – 0888 914 009

България копае дъното и по футбол – от четвърти в света днес националният ни отбор падна от Литва с 0:2 в група G на най-слабите отбори в квалификациите за европейското първенство догодина.

Вината за трагедията е споделена, но няма как да пропуснем една от главните причини – техническият директор на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов – Гонзо.

Narod.bg призовава феновете да звъннат на гелосания спец на 0888 914 009, за да го „поздравят“ за резила.

На Националния стадион „Васил Левски“ тимът на селекционера Младен Кърстаич се изложи отново, а трибуните скандираха „Оставка“.

След срамното поражение е сигурно, че сръбският специалист, който пристигна в София с гръмки обещания за класиране на тима на голям форум, ще си хване пътя за Белград.

Нашите са последни в потока с едва 2 точки. И най-вероятно за първи път ще приключи група, била тя за европейско или световно, без да запише победа. Защото следват мачове със Сърбия и Унгария.

До днес съперникът ни нямаше победа в цели 15 срещи. На всичкото отгоре литовците нямаха гол във вратата на противник точно 500 мин. На трибуните пък имаше около 7 хил. зрители, но повечето от тях бяха деца от школите, дошли с родителите и треньорите. И решиха да си тръгнат доста преди последния съдийски сигнал.

Затова – звъннете на Гонзо, покажете му народната любов…

narod.bg

1 Коментара

Благо

1 year before

Цялата,паплач,отБФС,трябва,да се,омете,Гонзо,е,клон,от

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.