Ръководството на ФК Левски е изключително нагло

https://svobodnoslovo.eu/sport/rakovodstvoto-na-fk-levski-e-izklyuchitelno-naglo/131373 SvobodnoSlovo.eu
Ръководството на ФК Левски е изключително нагло

Ръководството на ФК Левски е изключително нагло. След като тотално се провали с организацията на дербито и в пакет с МВР допусна внасянето на сигнални ракети на стадиона, сега излиза със скандално предложение.

Мачовете да се играели без гостуваща публика. Това значи две неща. Първо излиза, че гостите в този мач имаме основна вина за случилото се. А то е, че от сектор А, където е една от хулиганските структури на сините, тръгна провокация с хвърляне на ракети по хора. 

Това спря след като охранителната фирма нахлу в сектора и ги натупа. Няма да се спирам на конфликта между СЗ и ЮД, защото не ме интересува. Факт е, че след влизането в сектора канонадата от ракети спря и от двете страни .

Но почна реването. Същите, които скачат на жени и обикновени хора и стрелят с ракети станаха "жертви". А ония, които се провалиха с организацията предлагали да няма гостуващи фенове. Ебати наглеците и подлеците. Нас ще наказват за своята некомпетентност и импотентност да се справят с проблемите. 

Иначе се хвалят колко задължения погасили. Как ги погасихте бе? С държавно назначен спонсор. И разсрочвания, които за обикновените граждани не стават, нали? Докарахте отбора си до жалко състояние и отворили крокодилски усти да гонят феновете от стадиона! Срам нямате! Отново лъснаха публично разни задници!

Тодор Беленски

3 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.