Ако все още не вярвате, че Байдън е просто един сенилен старец, който:

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ako-vse-oshte-ne-vyarvate-che-baydan-e-prosto-edin-senilen-starec-koyto/136921 SvobodnoSlovo.eu
Ако все още не вярвате, че Байдън е просто един сенилен старец, който:

Ако все още не вярвате, че Байдън е просто един сенилен старец, който:

- не знае какво говори

- не знае за какво говори

- отговаря със заекване

- трудно формулира цяло изречение

- измисля си събития, променя дати

- бърка имена на хора, държави

- забравя къде се намира

- забравя кой е той

- изглежда сякаш всеки момент ще колабира

Просто изгледайте дебата между Тръмп и Байдън.

И вероятно, ако сте по-жалостив - ще съжалите настоящия президент, който дава вид на насила поставен и държан на тази позиция, ако сте обективен - ще ви иде да се гръмнете, невярвайки, че един толкова нестабилен психически възрастен човек, е президент не на коя да е страна, а на САЩ.

"Какво се случва в Белия дом, така ли се държи обикновено президентът?", са въпросите, които след дебата заваляха и към Камала Харис, и към партията му. И те дойдоха от страна именно на демократите, на техни поддръжници, на свързани през годините с тях лица.

Тръмп буквално прегази Байдън. Както винаги уверен, жизнен, безкомпромисен, сигурен в това, което казва - дори без значение дали всичко беше вярно и по същество. Единственото, в което можем да го упрекнем, е, че рискуваше Байдън да получи инфаркт на сцената, предизвикан от безкомпромисния кандидат на републиканците.

Но всъщност да му мислят куклуводите, поставили тежко болен и неадекватен човек начело на САЩ. Човек, от чиито решения зависи бъдещето не само на страната му, а често и на голяма част от света.

Демократите, да - демократите, са толкова отчаяни от представянето на Байдън на дебата с Тръмп, че все по-често се чуват коментари дали той трябва да остане кандидатът на партията. А това е напълно възможно да се промени - националната конвенция на Демократическата партия ще се проведе на 19 август в Чикаго.

Виктория Георгиева

2 Коментара

Дементен диктатор - това е джо бидон.

2 days before

Дементен диктатор - това е джо бидон.

Коментирай

Крис

2 days before

Хайде да не се възторгваме много и от Тръмп. Вярно, че Байдън е страшен срам за световен лидер, а тези, които го оставиха да стигне дотук, са направо престъпници. Мястото му е вкъщи, на спокойствие, при внуците. Наговори купища глупотевини, лишени от логика, само че и повечето тези на Тръмп никак не издържат. Въобще като цяло този дебат е голям срам за Америка. Плюс една новина, която не виждам да е стигнала до нашите медии. Върховният съд на САЩ е обявил за незаконно преследването на т. нар. бунтовници от 6 януари, по-точно това, на което се позовава обвинението срещу тях. Тепърва ще стават скандали в САЩ. А изгледайте и последното видео с Еленски, запял е съвсем различна песен. Щели до края на годината да изработят мирен план с Русия.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.