Байдън пак се обърка: Поздрави свой министър в зала, но него го нямаше

https://svobodnoslovo.eu/svyat/baydan-pak-se-obarka-pozdravi-svoy-ministar-v-zala-no-nego-go-nyamashe/125832 SvobodnoSlovo.eu
Байдън пак се обърка: Поздрави свой министър в зала, но него го нямаше

Президентът на Съединените щати Джо Байдън отново попадна в потока на международните медии заради поредното си объркване. 

В рамките на своя реч в Белия дом относно правото на аборт американският държавен глава изказа благодарности на администрацията за положените усилия в тази насока. В края на изказването си Байдън благодари на вицепрезидента Камала Харис и на Дженифър Клейн, която е пръв съветник на президента по въпросите на пола. 

Джен, къде си седнала, Джен? А, ето те, Джен! Благодаря ти! И на секретаря Бесера (здравният министър Ксавиер Бесера, бел. ред.), който седи точно до нея. Благодаря му, че е такъв лидер, каза Байдън. 

Оказа се всъщност, че здравният министър не присъства в залата и по-късно от Белия дом поясниха, че той е участвал в дискусията, но посредством видеовръзка. 

Това не е първото недоразумение, допуснато от страна на 81-годишния американски президент. През септември 2022 г., отново по време на свое изказване в Белия дом, той попита дали сред присъстващите е конгресменката от републиканците Джаки Валорски, която бе загинала в катастрофа преди повече от месец, припомня 20minutos.

  • Автор: Епицентър.бг

4 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

Събрали се шефовете на италианската, руската и българската мафии и заспорили коя мафия е най-яката. Не могли да разрешат спора и решили да поставят задача на подчинените си, която мафия се справи най-бързо, е най-яката. Задачата била да се доведе при шефовете една камила. Първи звъни на подчинените си италианеца: - Рагаци, искам колкото се може по-бързо да ми докарате камила. След 2 часа влизат италианците, запъхтени, и водят една камила. Шефовете са доволни. Втори звъни на подчинените си руснака: - Ребята, искам да ми докарате много бързо една камила! Руснаците пристигат след 1 час и водят камила. Шефовете са още по-доволни. Идва ред на българския мафиотски бос: - Момчета, доведете ми тука светкавично една камила! След 10 минути влизат борчетата и водят един пре*ит от бой кон. Другите босове възразили: - Ее, ама това не е камила! - Камила съм, проплакал конят.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Надписът на сграда: " Колумбе, йе-бе-м ти откритието!"

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 3 месеца

И този напикан посерко бай данчо иска да е господарят на света?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.