ЦЕЛТА НА СТРЕЛБИТЕ СЕ ПРОЯСНЯВА

https://svobodnoslovo.eu/svyat/celta-na-strelbite-se-proyasnyava/109925 SvobodnoSlovo.eu
ЦЕЛТА НА СТРЕЛБИТЕ СЕ ПРОЯСНЯВА

"Мда, целта на двата масови разстрела в Сърбия и връзката между тях става все по-ясна. Познат почерк. Същата цел се преследва в САЩ, а средствата й са убийства на деца в училищата и на минувачи по улиците.

Либерастите искат да разоръжат притежателите на оръжие в САЩ, които в огромната си част са бели хора. Сега натискат Сърбия да се разоръжи, нали е кандидат за ЕС ( що ли й е притрябвало? ). Въоръженото население е народ, разоръженото - овче стадо в кошара. Ние, българите, сме разоръжени от 78 години насам и ето на какво заприличахме. Без армия и дори без газов пистолет за самоотбрана.

Похватът в САЩ и Сърбия  е идентичен. Едно към едно. Копи пейст. Чудовищен. Въздействащ. Най-сигурният начин да пречупиш нечия съпротива, е да направиш децата на една страна обект на атентати. Истински атентати, не такива като гешевите.

Въпросът е как тия сръбски момчета се навиват да стават масови палачи. С психотропни вещества ли им въздействат? Или с чипове, както си помислих в първия момент?

Това е единствената загадка в двете касапници, разиграли се в два поредни дни, на 60 км една от друга.

А уж не били свързани."

 Милена Върбанова 

13 Коментара

ИвайлоК

преди 11 месеца

На интересуващите се от тази тема предлагам да прочетат трите ми коментара (текстът не се побира в един коментар, съжалявам) от днес по обяд, посветени на пасквила на Боян Дуранкев "Необходими мерки за ограничаване използването на оръжие". Това е в рубрика "България". А заглавието на този пасквил говори достатъчно.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Към ИвайлоК: Отговорих под статията на Дуранкев.

Коментирай

ИвайлоК

преди 11 месеца

До ВН: За чиповете не зная, но заговор за обезоръжаване на населението по света има. За бъдещото либераст-демократско управление цел №1 е ОБЕЗОРЪЖАВАНЕТО на свободните граждани. Защото само въоръжени граждани могат да запазят и себе си, и децата си, и свободите си, в бъдещата кафява вакханалия, която се задава. В коментарите си към пасквила на Дуранкев дадох за пример Австралия. Либераст-демократите искат да превърнат всички страни в една Австралия - обезоръжена и гола. От нас зависи да не го допуснем.

Коментирай

Обикновенчовек

преди 11 месеца

Ако населението има оръжия и правителството атакува става гражданска война. Ако няма оръжия - геноцид. Това им се иска на сладурите и затова избиват деца.Проклети да са!

Коментирай

BLADE

преди 11 месеца

Манджурски воини.

Коментирай

Бай Иван

преди 11 месеца

Аз нямам оръжие и не съм се опитвал да се сдобия с такова, но считам, че властите не биха си позволили волности с народ, който има достъп до оръжие! Обезоръженият народ наистина прилича на стадо овце. Ако си мислите, че забраната за притежаване на огнестрелно оръжие ще спре престъпниците да имат такова, мисля че много се лъжете! Разбира се и притежаването на огнестрелни оръжия в по-широк кръг от населението крие рискове, но така е с всичко около нас. Та то и автомобила е оръжие и то причинява много щети, но никой не си мисли да забрани личните автомобили.

Коментирай

Синята барета

преди 11 месеца

И като забранят оръжИята, и ще настъпи мир, а? Никой не може да си купи нещо такова? Да, бе, да. Това в като " сухия закон " в щатите. Забраняват алкохола и после Ал Капоне развива бизнес .. Госпожо Върбанова, кажете в Швейцария как е ? Всеки има оръжие и го съхранява в къщата си, нали? И няма грабежи на старци за 50 франка ? Що?

Коментирай

Милена Върбанова

преди 11 месеца

Синя барета, в Швейцария, всеки, който е служил войник, запазва за себе си зачисленото си по време на казармата, оръжие. Почти всички са въоръжени, с много малки изключения.

Коментирай

Половраг

преди 11 месеца

В Швейцариа държавата стимулира гражданите да закупупуват оръжие. Освен служебното си оръжие всеки гражданин на тази страна притежава и по две три ловни пушки. За всяка закупена пушка се прави даначна отстъпка. Нали искаме да станем Швейцария на Балканите,

Коментирай

Чичо

преди 11 месеца

ВН, не богохулствай, нали знаеш - Бог забавя, но не забравя! Зевс е използвал гръмотевици и светкавици за наказание!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.