ДА, ТИЯ НАИСТИНА СА ГОИ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/da-tiya-naistina-sa-goi/119180 SvobodnoSlovo.eu
ДА, ТИЯ НАИСТИНА СА ГОИ

Вероятно вече сте гледали поместените в Ютуб видеа с протести на ортодоксални евреи и даже равини, срещу геноцида над палестинците, ударно предприет от режима на Нетаняху. Нещо повече, някои равини категорично се обявяват за създаването на палестинска държава и дори за заличаването на Израел от територията на Палестина. Те заявяват, че Израел, такъв, какъвто е, представлява най-опасният враг на еврейството. И че не може престъпникът - Израел - да хвърля вината върху жертвата си - Палестина.

Каквото и да означават тези думи, както и да ги тълкуваме, каквито и подбуди да търсим в тях, ясно е, че всеки средноинтелигентен човек осъзнава заплахата, надвисваща над обикновените евреи заради действията на фашистката клика на Нетаняху. Тя се демаскира пред целия свят като мрачна камарила, която разпалва война с неизмерими последици, демонизира всички палестинци, наричайки ги "човекоподобни животни" и извършва невиждана по размерите и стахановската си скорост етническа чистка, представяйки я като "ответен удар"  - в името на запазването на своята власт.

Притчата за вълка и агнето, което "мърси водата" на хищника и трябва да бъде изядено за провинението си - въпреки че пие по-надолу по течението на ручея - се разиграва пред очите ни в още по-чудовищен вариант. Да не говорим за непростимата "историческа вина" на палестинците да бъдат изконните господари на древната Обетована земя.

На фона на негодуванието на мюсюлманската общност, на нормалните християни и на част от ортодоксалните евреи, като някакво черно отвратително петно се откроява реакцията на палячовците от ЕС. И още повече на българските неолиберални и евроатлантически плужеци. Те още веднъж плюха върху нашия народ, нагло произнасяйки се от негово име. Като гледам и слушам тая измет от овластени негодяи, си казвам:

"Да, тия доказаха, че наистина са ГОИ".

 За каквито винаги са ги смятали техните господари.

Милена Върбанова

 

30 Коментара

Стоянов

преди 6 месеца

Не вярвам на евреи.Това,което разиграват е част от театъра!

Коментирай

друг индианец

преди 6 месеца

И аз не вярвам,но според мен ,идеята е заложена в тяхното твърдение,за палестинска държава и за друг Израел,на друго място,което е същността на нещата.Една част от евреите и то точно ортодоксалната,свързана с Синедриона,който решава бъдещето на евреите ,е стигнала до извода,че ако държавата им,Израел,остане на мястото си,е заплашена от разрушаване и изчезване от историческата сцена.Основание за това ни дава решителното изместване на политико-икономическите сили в света ,премахването на силата на амероканския долар и превръщането на мюсулманския свят в една от няколкото сили в настъпващия многополюсен свят.Няма връщане назад и така,преместването на Израел на друго място вече става наложително.Тази палестинско-израелска война е създадена точно с тази цел и някъде в основата и са точно еврейски причинители.Хамас е само средството,с което е започната!

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

Хахаха-и на обясненията,че има различни евреи също не вярвам!Във Вавилон не е имало хазари,а еврейски номера да!!

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

До наблюдателя, Багодаря за видеото,но по вярвам на една камериерка в хотел,или сервитьор,отколкото на равин!Споменатите професии имат много по-реално мнение за израелските туристи.

Коментирай

Млечин

преди 6 месеца

Дрънкате едни кафеджийски коментари."Протоколите"са една измислица на руското имперско разузнаване от края наХIX век,за да оправдаят еврейските погроми.Между другото,Русия и Полша са избили не по-малко евреи от германците.А Латвия е страната,която е избила всичките си евреи(85000)и затова съвременните латвийци ги наричат "внуците на огнярите от Дахау".За тези,които обичат да четат- У.Еко-Пражкото гробище.И накрая.....ще изберете генералския внук за кмет.

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Иванов, Върбанова те застреля. Безмилостно. The Wolf and the Lamb - 1668 година, Лафонтен, Jean de La Fontaine - Разумът на онези, които са най-способни да постигнат своето, винаги е най-добрият. Не че нещо кой знае кво, ама поне ти натри носа за мой кеф.

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

До Млечин, Господине,за произхода на "Протоколите"има много спорове.Според Никола Николов са истински и аз му вярвам!Но по-важното е,че описаното в тях бъдеще се сбъдва с ужасяваща точност!А и какъв смисъл на живота може да има за хора,които имат всичко,освен да моделират света според свойте разбирания.Видяхме как планетата беше блокирана само за ден!Без протести!Преди ковида това беше немислимо!И инфлацията дойде не от войната в Украйна,а от парите,напечатани за този цирк!

Коментирай

spiro

преди 6 месеца

Burkate tezi - https://en.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta s tezi - https://en.wikipedia.org/wiki/Chabad

Коментирай

Стоянов

преди 6 месеца

До ЧШ, Едни се депресират от "философски"коментари,а пък аз от розови кюлоти:) Форумът е по-интересен с твойте коментари.

Коментирай

До ЧШ ...

преди 6 месеца

Тук, май всички са се взели много на сериозно . . . :) - Тука са само експерти по темата . . . :) М. В. явно има пристъпи на чист интелект, когато не прихлъцва по Е. Г. . . . :) Цялата история на евреите, само на основата на Петокнижието, е история за окупация и етническо прочистване . . . Не знам защо въздишаме и се прихласваме по тях . . .

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Ако само малко човек почете Петокнижието, между редовете, ще разбере, че си има работа с първите фашисти . . . Първите фашисти в историята на човечеството . . . ! ! ! . . . Тия Мушета са избили всичко живо, преди да нахлуят в Ханаан (Палестина) . . . И тук говорим за фашиста Исус Навин и другите пълководци, за които убийствата на жени и деца от Моав, Арамея, Йордания (тя се е наричала Транс-Йордания навремето) и др. общности . . . сега не си спомням точно кои . . . не е представлявало нищо нередно . . . Това е било е в реда на нещата . . . ! ! !

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Последно . . . Евреите са сринали няколко общности и са изклали всичко живо . . . Само защото техният племенен бог Йехова им е "обещал" . . . – обещал - ! ! ! . . че те ще владеят тази земя . . . Няма да изпадам в заяждане, но техните свещенни текстове - в голямата си част - се основават на шумерските свещенни предания . . . Т. е. ако наистина има богоизбран народ, това са шумерите, а не евреите . . . . ! ! !

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Отново един коментар, макар че е по друга статия . . . - Става дума за числото 666 и мнението на Андрей К. . . . - Това блатно кокиче - АндрейК. - явно пак не е схванало общата картинка . . . В 666 става дума за 3 ДНК секвенции, а не 2, както е нормално . . . Оставям всеки да си тълкува какво означават тия 3 ДНК спирали . . . :)

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Господин До ЧШ ..., шапка ти свалям... Ти изби рибата, ве... Аз тъкмо се канех да напиша абсолютно същите коментари, но ти ме изпревари... с няколко минути беше по-бърз от мен...

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Господин До ЧШ . . ., аз предлагам да накажем Андрей К. със сто тояги на голо... Това блатно кокиче - АндрейК. - явно пак не е схванало общата картинка . Дизокси рибо нуклеиновата киселина е открита от Муцинка. "В 666 става дума за 3 ДНК секвенции, а не 2" - взе ми думте от устата... Тъкмо това се канех да обясня на Андрей К.... ама ти пак ме изпревари...

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Да не изпадаме в крайности . . . :)

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Иванов, ама защо си толкова докачлив и дребнав, сърдитко такъв... Бъди ларж, бъди джентълмен... прощавай глупостите на кифлите.

Коментирай

Иванчо

преди 6 месеца

Чудя се, като ще си местят държавата, къде ли ще я преместят!? Кой би ги търпял? Ами да , това ще е някой" овчи народ" на изчезване, разположен на ключово място! А не, хич не ми се ще да вярвам това , не и не!

Коментирай

До ЧШ . . .

преди 6 месеца

Много поздрави на Анелия . . . Аз я харесвам . . . . За да няма подмятания, харесвам я като човек . . . И малко като жена . . . :)

Коментирай

Хайл

преди 6 месеца

Евреите са проказата на човечеството

Коментирай

Ewgeni

преди 6 месеца

Вероятно някой от вас е видял и видеото за това, къде ше е разположен "новият Йерусалим"? Ако не сте, потърсете това име и ще ви светнт крушката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.