Daily Mail: Служителите на Белия дом криеха състоянието на Байдън години наред

https://svobodnoslovo.eu/svyat/daily-mail-sluzhitelite-na-beliya-dom-krieha-sastoyanieto-na-baydan-godini-nared/138029 SvobodnoSlovo.eu
Daily Mail: Служителите на Белия дом криеха състоянието на Байдън години наред

Години наред Белият дом следваше специален план и всякакви трикове, за да скрие от гражданите истинското здравословно състояние на американския президент Джо Байдън . Това в крайна сметка само увеличи негативния ефект в обществото след катастрофалния дебат с Доналд Тръмп, съобщава Daily Mail, позовавайки се на източници в Белия дом.

„И тъй като помощниците от вътрешния му кръг криеха недостатъците му от обществеността, много американци бяха шокирани, когато изведнъж видяха драматичния му провал на живо по националната телевизия“, каза бивш служител на Белия дом пред изданието.

Събеседникът на изданието признава че специално наети служители крият състоянието на американския лидер, чиято задача е да скрият и изгладят очевидните провали на Байдън.

„Те бяха тези, които търсеха ниски стъпала за самолети, дадоха на президента карти с необходимите текстове на речи, намериха обяснения за резервации и не позволиха на журналисти да видят Байдън. А понякога просто го заобикаляха, за да не могат камерите да заснемат походката му.

На Байдън също са дадени бележки с голям шрифт с най-основните инструкции, написани върху тях за почти всяко събитие и е спазвал по-строг дневен график, за да може да спи повече.

„Винаги съм смятал, че хората около него ще причинят краха му“, казва още анонимният събеседник пред Daily Mail.

trud.bg

1 Коментара

nene

2 months before

Айде, холан, цял свят беше наясно, американците били шокирани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.