Г-жа Урсула е ходещо брюкселско клише. Както и доста от слушащите я в пленарната зала в Страсбург са такива

https://svobodnoslovo.eu/svyat/g-zha-ursula-e-hodeshto-bryukselsko-klishe-kakto-i-dosta-ot-slushashtite-ya-v-plenarnata-zala-v-strasburg-sa-takiva/116469 SvobodnoSlovo.eu
Г-жа Урсула е ходещо брюкселско клише. Както и доста от слушащите я в пленарната зала в Страсбург са такива

Г-жа Урсула е ходещо брюкселско клише. Както и доста от слушащите я в пленарната зала в Страсбург са такива. Ето в резюме речта на госпожата: Зелената сделка-мрън, мрън, мрън, дрън - Истанбулската конвенция - дрън, дрън, дрън, мрън - Зеленият преход - мрън, мрън, мрън, дрън - Русия - дрън, дрън, дрън, мрън - Украйна- мрън, мрън, мрън, дрън.

Към това можем само да добавим звука пляс, пляс, който идваше от залата при всяко по-глупаво възклицание на госпожа Урсула. Този Европейски съюз с тези шефчета клишета е истинска възхвала на глупостта /по Еразъм/

Петър Волгин

5 Коментара

moitoi

преди 7 месеца

В тази поза е като ЗЕлен Пастор...-и ПАДА МА/Н/НА неБЕСНА-...!!!

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Урсула фон дер Лайен се явила на интервю за работа. - Госпожо, във Вашето СV пише, че имате 7 деца. - Да. - А с ръцете си нещо умеете ли да правите?

Коментирай

Посетител

преди 7 месеца

Последното, което бих направил е да слушам Мама Кобра. Не, мерси!

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Евгений Кънев: Чудя се за колко българи речта на Фон Дер Лайен представлява интерес ----- Евгений Кънев - По добре се чуди колко за колко Немци или Французи или ... речта на Фон Дер Лайен представлява интерес.

Коментирай

copy - paste

преди 7 месеца

Лайен каза, че ще ни купи Шенген. Ама друг път. Бият цял ден тъпана как Урсула фон дер Лайен казала, че България напълно заслужава и едва ли не ей сегинка ще влезе в Шенген. Нашите медии и ротационни политици се размазват от кеф. Само ще припомня, че в края на миналата година Лайен каза абсолютно същото - "Трябва, бе, трябва да влезете в Шенген! Ей сега!" Но по случайност Австрия и Холандия ни казаха, че нЕма да стане. Не виждам абсолютно никаква разлика от случилото се миналата година. Притеснителна е изключитено ниската политическа култура на нашите хубавци.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.