„ГЕРМАНИЯ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ!“

https://svobodnoslovo.eu/svyat/germaniya-za-germancite/142059 SvobodnoSlovo.eu
„ГЕРМАНИЯ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ!“

„ГЕРМАНИЯ ЗА ГЕРМАНЦИТЕ!“

И това е начинът, по който гласуват.

Миналия уикенд в Германия имаше избори, които ужасиха управниците на Запада. Това заглавие от CNN задава тона: „AfD – е алтернативата за Германия – Тя става първата крайно дясна партия, която печели германските държавни избори от 1945 г. насам.“ Хм... от 1945. Статията продължава: AfD става „първата крайнодясна партия, която печели държавни избори в Германия от нацистката епоха“. Пак „нацита”...

Имаше избори в две провинции. AfD е на първо място в Тюрингия и на второ в Саксония.

„В друго тревожно развитие за основния политически поток в Германия, новосъздаденият Алианс на Сахра Вагенкнехт (BSW) – крайно лява партия, която постави под съмнение подкрепата на Германия за Украйна и споделя антиимиграционния стремеж на AfD – стана трета и в двете провинции, въпреки че се основава само месеци по-рано тази година.“

Повече за тази забележителна жена Сахра Вагенкнехт допълнително ще се говори. Тя е колкото объркваща за американските управляващи, толкова и ужасяваща. CNN продължава с предупреждението, че „страшните хора” набират сила в цяла Германия.

Какво е толкова ужасно в AfD? Само едно нещо: вярва, че Германия трябва да бъде за германците и че няма морално задължение да допуска милиони чужденци. На AfD също й писна постоянно да се извинява за нацисткия режим, който приключи преди 79 години.

Медиите са особено ужасени от Бьорн Хьоке, лидер на AfD в Тюрингия, където партията е на първо място: „Германският съд глобява Хьоке от AfD за 2-за използване на нацистки лозунг.“

Той каза ли „ Ein folk, ein reich, ein fürer “? Или може би „ Deutchland uber alles ?“ Не. Миналата година той каза „ Ales für Deutsтеchland “ или „всичко за Германия“, което е било нацистки лозунг на кафявите ризи, понякога гравиран върху остриетата на ножовете им.

Въпреки това, много други групи – отдясно и отляво – са го използвали, доста преди и след нацистите. Г-н Хьоке се оправда, че „не е знаел” за нацистката връзка.

В Германия е противозаконно да се използват определени фрази, или нацистки поздрав, така, че за г-н Хьоке бе неуместно, два месеца по-късно, да дразни приятелски настроена тълпа, като казва „Alles für ,,,” и замлъква. Тожава, публиката завърши забранената фраза. Но, той беше признат за виновен и глобен.

През май се получи това: „Германия се възмути след расистки скандирания на ваканционен остров за джет сет.“ Можете да чуете "Deutschland den Deutschen" (Германия за германците) и "Ausländer raus!" (чужденците вън!) Тези фрази все още не са незаконни, а само скандални.

Това, което бе особено ужасяващо е, че това се състоя в супер шикозния нощен клуб Pony Kampen на остров Силт в Северно море. Всеки от провържениците на партията бе платил еквивалента на 165 долара, само за да влезе през вратата му.

Президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер беше ужасен. „Не само лишените от права се радикализират, но тази радикализация вече идва от сърцето на обществото.“ Така че сега можете да разберете защо CNN си вече сънува свастики, развяващи се над Бундестага.

В парламента на Тюрингия, както можете да видите в резултатите „спечелени места“, AfD е на първо място с 32 места, срещу ХДС или Християндемократическият съюз, мекатя консервативна партия, която е на второ място с 23 места, и чисто новият левичарски „екстремистки“ BSW за контрол на имиграцията на Сахра Вагенкнехт, която се появи от нищото, за да вземе 15 места.

AfD, с най-голям брой места, ще оглави коалиционно правителство на провинцията и тъй като са необходими 45 за мнозинство, може да достигне този брой, или с 23 места на CDU, или с 15 на BSW. 

Демокрацията е наистика прекрасна, освен когато хората не гласуват по начина, по който трябва. И така, другите партии обещаха да третират AfD като прокажени. „Германският канцлер осъжда първия успех на крайнодясната партия в държавните избори от Втората световна война насам.“ Олаф Шолц предупреди другите партии да не влизат в коалиция с AfD. Страната ни не може и не трябва да свиква с това“, каза той. „Алтернативата за Германия вреди на Германия. Това отслабва икономиката, разделя обществото и съсипва репутацията на страната ни.“

AfD получи тласък от ужасно престъпление. 

Само седмица преди гласуването сирийски мюсюлманин уби с нож трима души и рани тежко други осем. Това стана в град Солинген, който празнуваше своята 650-годишнина с „фестивал на разнообразието“, нищо повече.

Убиецът е Иса Ал Х. Не казват дори фамилията му, защото това можело „да нарани чувствата му”. Терористичната ISIS заяви, че той се е заклел във вярност на групировката.

Въпросът в червено „Warum?“ означава "Защо?" AfD казва, че това е така, защото Германия е допуснала твърде много чужденци и все повече избиратели са съгласни. Както се обяснява в тази статия в The European Conservative, Issa Al H. е бил неуспешен кандидат за убежище, който получи заповед за депортиране миналата година, но въпреки това остана. Няма изненади...

„От близо 250 000 души в Германия, планирани за депортиране миналата година, само около 16 000 са действително депортирани.“

Германия не връща сирийски или афганистански престъпници, защото тези страни се смятат за твърде опасни. Поради това има „възмущение от факта, че хиляди афганистански граждани, поискали убежище в Германия, са се върнали обратно в родината си, уж за „почивка“. И така, в идеалния момент да се опита да демонстрира, че правителството вече предприема действия, в петък, 30 август – точно преди изборите – то извърши първото депортиране на афганистанци обратно в родината им от август 2021 г. насам“

Помощта на миграт за месец е 1100 евро. В статията се отбелязва, че това е три пъти средния годишен доход в Афганистан, така че кандидатствайте за убежище в Германия, изнасилете няколко жени, прекарайте няколко години в удобен германски затвор и се върнете у дома си като богат човек 

И затова тези ужасни германци присъствали на най-скъпия остров Силт и пееха „Auslander raus“ – „чужденците вън“.

AfD казва - не ги пускайте!

Дори федералната полиция признава, че „негерманците – мюсулмани са статистически шест пъти по-склонни да прибягнат до ножове при нападение, отколкото германските граждани. А при сексуалните престъпления това е седем пъти по-вероятно. И така, какво ще направи министърът на вътрешните работи Нанси Фейзър? Със сигурност не „Auslander raus“.

Ножовете ще бъдат забранени на спортни събития, във влакове на дълги разстояния и на публични събирания като това в Солинген. Навсякъде ли ще поставят детектори за метал? Германия се превръща в полицейска държава, защото няма да задържа чужденци - Auslander . Но министърът на вътрешните работи Нанси лицемерно присъства и дори проля сълза на церемония по полагане на венци за убитите, които Иса Ал Х. уби.

Спомняте си, че Ангела Меркел пусна в Германия 1,3 милиона мюсюлмани – и днес почти една четвърт от населението на Германия има това, което евфемистично се нарича „с миграционен произход“.Тези хора имат мрачна история на религиозен фанатизъм, изнасилвания и убийства. 

Междувременно - „Deutschland den Deutschen“, Германия за германците!

3 Коментара

nurhan95us

1 week before

и и пък иа зсум мусмулан

Коментирай

nurhan95us

1 week before

и и пък иа зсум мусмулан

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.