ИЗБИВАНЕТО НА МЛАДЕНЦИТЕ И МЪЛЧАНИЕТО НА МИСИРИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/izbivaneto-na-mladencite-i-malchanieto-na-misirite/120260 SvobodnoSlovo.eu
ИЗБИВАНЕТО НА МЛАДЕНЦИТЕ И МЪЛЧАНИЕТО НА МИСИРИТЕ

За кого бие камбаната?

Геноцидът, извършван от Израел над палестинското население, става все по-чудовищен. Вчера училище в Газа, намиращо се под закрилата на ООН, е било обстрелвано с бомби с бял фосфор. Нелепи са "оправданията", че убежища на Хамас, намиращи се под училища и болници, трябва да бъдат унищожени "на всяка цена" и изтреблението на деца и цивилни възрастни е "страничен ефект на войната". Обстрелът от въздуха, особено при тази гъстота на населението и сградите, е доказателство, че или не ти пука за гибелта на цивилните - най-вече деца и пеленачета - или точно те са основната ти цел. И този апокалиптичен кошмар ескалира. И Нетаняху има демоничния цинизъм да раздава оценки кой е терорист, да заплашва света и да обещава още смърт. 

Представителят му в ООН заявява, че било "срам" да се гласува резолюция ( макар и "необвързваща", несмела, мижава, тя е морален плесник за Израел ) срещу избиването на цивилни в Газа. Това бил отговорът на "цивилизацията" срещу мюсюлманското "варварство"! 

Боже, докъде я докарахме! Да търпим някой да нарича открития, див, адски геноцид над един народ - "цивилизация"! И да мълчим, да приемаме това архинагло извращаване на понятията! Да ставаме съучастници в едно епохално злодеяние, която цялата история на истинската цивилизация завинаги е отрекла!

Добре - Нетаняху ще избие един милион палестинци в Газа. Ще принуди останалите милион и половина да напуснат родната земя, на която те са изконни господари ( вижте Библията, на която Нетаняху - Мистър Геноцид, се позовава ). И после? Каква "победа" ще е това? Как ще съществува Израел в това блато от кръв - та тая кръв ще крещи, ще проклиня! Неслучайно нормално мислещите евреи, нефанатиците, ужасени искат да бъде спряно дивашкото кръвопролитие. То жигосва кървавата си дамга и върху тях.

Колко вече станаха жертвите в рамките на изминалите седмици? Ние си дрънкаме за девет или десет хиляди, но те бяха толкова преди няколко дни, а всеки ден, всяка нощ биват покосявани още и още невинни животи! Включват ли се в тая статистика и клетниците, които остават под руините? Някой брои ли тия, които умират от глад, жажда и инфекции? Причисляват ли се към жертвите тия, които полудяват от стрес под бомбите или след загубата на близките си, на цели фамилии? Защото има покъртителни видеа с тресящи се деца с празни безумни очи. А има видеа на дечица без очи, с кървави очни ябълки. Те формално са "живи", да - но демонът Нетаняху ги е обезобразил и ги е лишил навеки от светлината.

Логично жертвите са много повече от десет хиляди. Върху главите на мъчениците вече са хвърлени експлозиви, еквивалентни по тонаж на две атомни бомби. На снимките и видеата личи, че хората в Газа три седмици не дишат въздух, а дим, прах и смъртоносни отрови, които разрушават дробовете. Към липсата на храна и вода, е добавена и липсата на въздух. Отнето им е цялото благо, което Господ е дарил на живите същества. 

Това, което става пред очите ни през 21 век е позор за рода човешки. То приравнява нас, мълчаливо наблюдаващите, с неживата материя. Нямаме вече право да се наричаме хора.

Българските мисири продължават да наричат геноцида над Палестина "напрежение в Газа". Сякаш палестинец и евреин са се скарали в магазина за зарзават.

Често ми идва наум тая фраза от "Душа Камбана" на Диана Експрес: "Колко мъдро, колко подло, съвестта си всякой вкамени".

И си мисля колко малко е нужно, за да върнем душите си - просто всички, всички, трябва да бием Камбаната!

Милена Върбанова

10 Коментара

moitoi

преди 5 месеца

След Газа...ЦИОНИСТИТЕ нямат ПРАВОТО да Плачат за Варшавското Гето...!!!

Коментирай

Много силен текст!

преди 5 месеца

Точно в раната, останала от вкаменената душа.

Коментирай

Почитател на Милена Върбанова

преди 5 месеца

Ционистите изтребват палестинския народ пред очите ни, с подкрепата на “правителството” на робската Евротеритория България. Пасивни свидетели сме на ГЕНОЦИД и етническо прочистване. Господ няма да ни прости това!

Коментирай

Лора Дан

преди 5 месеца

И моята душа крещи. Спрете се, безумци! Пред очите ви се убиват невинни хора. Загиналите се броят като предмети от склад и се превръщат в статистика. Не бива да се набляга само на децата. Колко години грижи са необходими, за да израсте един човек и някъде около двадесетата или тридесетата му година да бъде безмилостно убит от алчни завоеватели, ненаситни за нови и нови, но чужди територии. Урсулата вместо да осъди фашистките атаки на Израел, отива в Киев да обещава на един друг фашист приемане в ЕС. Няма извинение за действията на Израел. Още повече, че Хамас е създадена от Израел, подпомагана от САЩ и Англия. Първото нападение на Хамас беше така подготвено, точно по схемите на ЦРУ и МИ6. Обезлюдяването на Газа е било планирано отдавна и участието на незнайно кой - също. А легендата за провала на МОСАД не е даже смешна, а жалка. Никой вече не може да бъде заблуден. ООН да си влезе в задълженията или да се разпусне като напълно непотребна.

Коментирай

ввввиви

преди 5 месеца

Поздравления за смелостта и истината, г-жо Върбанова! А нашите мижитурки щели на 6-ти в Израел да ходят, дори и не съобщават защо!

Коментирай

ввввиви

преди 5 месеца

Поздравления за смелостта и истината, г-жо Върбанова! А нашите мижитурки щели на 6-ти в Израел да ходят, дори и не съобщават защо!

Коментирай

е вземете си поука

преди 5 месеца

Със и против? Вижте как се воюва, за да знаете следващия път. Изберете си страна. И премислете холокоста.

Коментирай

Мина

преди 5 месеца

Това е адски кошмар! Нямаме никакво право да се наричаме “човеци”, ако стоим и сме безучастни наблюдатели! “И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я” Матей 1:5 Службите “им” имаха дилема- дали да спрат нета. Не го спряха- за да не изгубят контрол над гоите. Само че- благодарение на нета истината излезе наяве. И в двата случая- губят контрол. Истината винаги излиза наяве! Те губят. Контрол. Дръжте се. Не бойте се. Просто вървете напред. Стъпка по стъпка. Като малките деца- които падат около три хиляди пъти, преди да проходят. Ако някой “възрастен” им беше казал, че няма да проходят- всички щяхме да лазим на четири крака. Това беше метафора- разяснение за идиотите и борещите се с “дезинформацията” от партията на идиота.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.