Извънредно: Бойци от "Азов" излизат от катакомбите и започнаха да се предават ВИДЕО

https://svobodnoslovo.eu/svyat/izvanredno-boyci-ot-azov-izlizat-ot-katakombite-i-zapochnaha-da-se-predavat-video/2976 SvobodnoSlovo.eu
Извънредно: Бойци от "Азов" излизат от катакомбите и започнаха да се предават ВИДЕО

Бойците от полка "Азов", барикадирали се в подземията на мариуполския завод "Азовстал", започнаха да се предават. Това съобщи командирът на бригадата "Восток" на Народната милиция на ДНР Александр Ходаковский.

Той уточни, че днес от тунелите под завода са излезли първите десетима души с вдигнати над главите им бели флагове. Те са взети в плен.

На фона на новината за това, че бойците от полка "Азов", барикадирали се в катакомбите на завода "Азовстал", са започнали да се предават, съюзните сили на ДНР и Русия продължават да унищожават огневите точки на противника.

Бойците от "Азов", обкръжени в завода в Мариупол, продължават методично да се унищожават с използването на всевъзможно въоръжение.

Военнослужещият на ДНР с позвина "Старик" разказва за сложните бойни задачи: "Гътнахме един снайперист днес". Той пояснява, че танкистите прокарват пък на пехотата, унищожавайки снайперистите на противника с директни попадения.

"Напредъкът е доста добър, скоро победата ще е наша", казва той, усмихвайки се широко.

По-рано британското издание The Daily Express съобщи, че в "Азовстал" се намират най-малко трима бивши британски военни.  

 

https://blitz.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.