КЪДЕ ПОТЪНАХА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/kade-potanaha-evroatlanticheskite-cennosti/120401 SvobodnoSlovo.eu
КЪДЕ ПОТЪНАХА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ?

 

Цялата търгашеска сган, която продаде България за жълти грошове на нейните врагове, оглушително се кълнеше в "евроатлантическите ценности". Трийсет и четири години убийците на Отечеството деряха гърла с мантрата какво съкровище са евроатлантическите ценности. И наистина, евроатлантическите ценности осигуриха политическия възход и материалното благополучие на две поколения лумпени и пребоядисали се в тъмносиньо комунистически потомци. Без никога да стане ясно какво точно представляват евроатлантическите ценности. Никой до ден днешен не е дал определение на това понятие.

Но сега вече нагледно ни бе представена формулата на евроатлантическите ценности. Вижте която и да е снимка от Газа, което и да е видео, направено през последните четири седмици. Вижте гъсто наредените трупчета на малки деца, кърмачета и новородени. Вижте редиците от трупове на невинни цивилни - мъже, жени, старци и юноши. Вижте жертвите в бомбардираните училища и болници, в които десетки хиляди нещастници напразно бяха потърсили спасение. Вижте изгорените и обезобразени клетници, вижте гинещите от глад и жажда страдалци. 

Общият им брой далеч надхвърля официалната статистика, която вече седмица е застопорила на числото десет хиляди, въпреки че всеки ден към него се прибавят най-малко петстотин покосени животи. Но нима и десет хиляди, от които половината са деца, ви се виждат малко?

Сега разбрахте ли какво представляват евроатлантическите ценности? Това е лъжата, това са извращенията, това е цинизмът, това са бомбите, това са гладът, жаждата и болестите, това е смъртта, това е геноцидът. Това са "ценностите" на ада.

Ослушвам се и вече не чувам гръмогласния хор, възхваляващ евроатлантическите ценности. Заглъхна в една нощ, както замлъкна и възгласът "Слава Украине".

В тия дни често се питам защо Бог търпи такова зверство? Защо Бог търпи такива злодеи, открито отричащи всяка човещина? 

И си отговарям, че Бог изпитва нас чрез техните чудовищни злодеяния - как ще постъпим, какво ще изречем, ще ги осъдим ли поне с думи? 

Но "Западът" мълчи. Европа мълчи. България мълчи. Съгласяват се с геноцида. Оправдават геноцида. И сами се обричат да бъдат следващите жертви.

Милена Върбанова

11 Коментара

ввввиви

преди 5 месеца

Днес,по повод "победата" на ППДБ в София, говореха вече не за евроатлантически ценности, а за глобалистични ценности, каквото и да значи това! А деби...а Денков днес щял да бъде в Израел и за какъв х... ще е там?

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Напетият гимнастик Йрдан Йовчев разбра, че само колаген не е достатъчен и се усмихна широко, но политическата ни "класа" и роякът ТВ-винарки отново мигат като невнятни първолаци пред резултатите от втория тур на местните избори. Все пак Дебора навърши 18 години и има право да проституира. Срамна работа няма. Жирафата и глистът са елитни проститутки, а сводникът Мортен плаща добре.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Впрочем, проституцията в България не е забранена. Забранено е да склоняваш някого към проституция. Бойко Борисов и Кирил Петков правят заедно секс по взаимна любов. Това не е укоримо. "Без никога да стане ясно какво точно представляват евроатлантическите ценности. Никой до ден днешен не е дал определение на това понятие." - Аз давам определение - еване за пари.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Сглобката ще управлява цял мандат от 4 години. Жирафата и глистът ще пътуват често до брюксел, кийф и тел а ВИФ...

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Времената днес са такива, че вече мама на тате не дава без пари. Времената днес са "евроатлантически". В природата нищо не се губи - само се видоизменя... "Слава Кокаине".

Коментирай

copy - paste

преди 5 месеца

О, извинявам се! Сега разбирам, че от петвековно турско робство ни е освободила младата държава САЩ. Тръгнали са на 05.7. 1776 г., т.е. на.следващия ден след създаването си. Прекосили са Атлантическият океан с индиански лодки (пироги) и са акостирали на френския бряг през 1873 г. После са се придвижили 4 години пеша. Размножавали са се по пътя. Тъй като са свикнали да яздят мустанги, а за съжаление на наша територия такова животно няма, са възседнали кочове, предоставени им от благодарното българско население и са атакували ордите на Сюлейман, Осман, Вейсал и други паши, въоръжени с лъкове, томахавки и ножове от бизонски зъби. Турците се изплашили от кочовете и панически са се оттеглили в покоите си в Истанбул. Ето затова трябва да дадем оръжие, с което да бъдат убивани руснаците, които са лъжливите ни освободители от турско робство, пардон от турско присъствие. И след като ги избием веднага трябва да си сменим датата на националния ни празник и тя да е 2 февруари. Защото сме педераси.

Коментирай

Червената шапчица

преди 5 месеца

Нетаняху към Денков: Водим битката на цивилизацията срещу варварството. Тази битка е и ваша! --- Както в кийф ще участваме в битки, явно и тук ще сме в битка.

Коментирай

СДСар

преди 5 месеца

Ванка, смени речника - вече не сме франкофони, а евроатлантици : )

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.